Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Valábik sa zastal hráčov, skritizoval Lintnera: Naháňa politické body!

BRATISLAVA - Boris Valábik na svojom facebookovom profile reagoval na vyjadrenie Richarda Lintnera o tom, ako by sme nemali biť rozhodcov.
Zdroj: 28347
Zdieľajte:

"Mne až hlava neberie, ako Richard Lintner volá po kľudných rozhovoroch so SZĽH o začlenení, či nezačlenení Tipsport ligy pod Slovenský zväz ľadového hokeja a pri prvej možnej príležitosti si ide robiť politické body na rozhodcoch! DOSŤ! Liga má svoju úroveň A HLAVNE JE DIVÁCKY ATRAKTÍVNA, kvôli veľkému počtu ofenzívne ladených a technicky zdatných hráčov. A atraktivita je to, čo by mal fanúšik na hokeji hľadať.

Prečítajte si aj

Lintner sa zastal rozhodcov: Prestaňme biť do tých, ktorí sa nemôžu brániť!

Preto dehonestácia našej ligy, od kohokoľvek, je absurdná a ukazuje to jediné, ten človek nevie čo chce, pretože ak by mali tímy sterilnú, 100% defenzívu bez chýb, góly by nepadali a ak áno, neboli by také krásne ako v našej lige! Pozrite si tie góly, skutočne s otvorenou mysľou, nie po Slovensky- "čo je naše nemôže byť dobré!"

Veď to sú highlightové kúsky! TO JE PROSTE HOLÝ FAKT! Ale rozprávať o tom, ako ,,bijem" bezbranných rozhodcov svojimi vyjadreniami a popri tom si na nich robiť politické body pred nadchádzajúcimi debatami o prevzatí ligy Slovenským zväzom ľadového hokeja je trápne a ľahko prehliadnuteľné každým, kto má štipku zdravého úsudku!

Prečítajte si aj

Róbert Ľupták ostal poriadne zaskočený: Prečo sa nevyužívajú videorozhodcovia?

Ja nie som funkcionár a viem, že robiť zložité rozhodnutia je veľmi obtiažne a nevyhovie sa nikdy každému. Za to ale som, na rozdiel od niektorých, ktorí už možno zabudli, srdcom stále hráč! Ja si beriem k duši krivdu, ktorú chalani na ľade cítia po zlých rozhodnutiach a hlavne po arogantnom, povýšeneckom prístupe od niektorých rozhodcov. A teda moja otázka znie, keď chceme chrániť rozhodcov pred kritikou, ktorá podľa mňa nebola vôbec cez čiaru, kto bude chrániť hráčov pred ich rozhodnutiami a povýšeneckým prístupom?!"

Prečítajte si aj

Nie je to iba rivalita, je to vojna. Motivácia postupu do play-off sa rovná tej majstrovskej
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články