Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Róbert Ľupták ostal poriadne zaskočený: Prečo sa nevyužívajú videorozhodcovia?

DETVA - Majiteľ a prezident nášho klubu Róbert Ľupták, ako bývalý prezident prvej ligy, pozorne sleduje dianie aj v tejto súťaži.
Zdroj: 30705
Zdieľajte:

V prvej lige aktuálne prebieha finálový súboj medzi Martinom a Michalovcami. Séria sa za vyrovnaného stavu 1:1 presunula do Martina, kde sa domáci tešili z dôležitého víťazstva hneď v prvom zápase.

Prečítajte si aj

Hanlon: Kým nebudú rozhodcovia hovoriť o chybách trénerov, tak ja nebudem hovoriť o výkonoch rozhodcov

Včera sa hralo druhé stretnutie na martinskom ľade. Zápas negatívne poznačil veľmi dôležitý moment na začiatku tretej tretiny, ktorý nenechal chladným ani Róberta Ľuptáka.

„Ako bývalému prezidentovi 1. ligy mi nie je ľahostajné dianie v tejto súťaži ani dnes a sledujem vývoj každého kola základnej časti, ako aj zápasy play off. Vo finále sa stretli dva najlepšie tímy, ktoré túžia po postupe do Tipsport ligy. Oba tímy majú výborné zázemie, ktoré spĺňa kritériá pre extraligu, vrátane technického vybavenia. Vo včerajšom zápase došlo k spornému momentu v 4. minúte tretej tretiny, kedy za stavu 2:2 nebol uznaný hokejistom Martina regulárny gól a tento moment významne ovplyvnil ďalší vývoj zápasu, ako aj jeho konečný výsledok.

Prečítajte si aj

Lintner sa zastal rozhodcov: Prestaňme biť do tých, ktorí sa nemôžu brániť!

Podobné situácie v Tipsport lige rieši video rozhodca, ktorý potvrdí, alebo vyvráti akékoľvek pochybnosti. Obaja finalisti majú štadióny vybavené kamerovým systémom a preto sa pýtam jediné. Prečo nie sú zo zväzu delegovaní na tak dôležité zápasy, ako je finále 1. ligy videorozhodcovia, keď majú k dispozícii na štadiónoch všetku potrebnú techniku? K ďalším okolnostiam sa vyjadrovať nebudem, pretože vraj nerozumiem hokeju a nechcem dostať ďalšiu pokutu…“

Pozrite si aj

VIDEO Valábik to povedal na plnú hubu: Bola to hanba a fraška, rozhodcovia sú najslabším článkom ligy!
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hc07detva.net

Diskusia

Podobné články