Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Trenčín o výhre nepochyboval už v autobuse: Toto je odmena za tvrdú prácu

NOVÉ ZÁMKY - Trenčianska Dukla sa postaral o malý zázrak. Ešte dva týždne dozadu strácali "vojaci" na šiestu priečku desať bodov, počas celej základnej časti sa na túto pozíciu nevedeli dostať, ale v zápase o všetko spravili maximum, čo znamenalo výhru v Nových Zámkoch a priamy postup do play-off.
Zdroj: 31128
Zdieľajte:

"Každý vedel, že ide o veľa. Z našej strany to bol takticky perfektne zvládnutý zápas. Okrem druhej tretiny, kedy mal súper v presilovke pár striel, sme ho k ničomu nepustili. Michal Valent, ale aj každý jeden hráč podali skvelý výkon. V tomto zápase sme odmakali maximum," hodnotil stretnutie Milan Bartovič.

Prečítajte si aj

Prehľad: To naj, naj a zase naj zo základnej časti

Keďže Nové Zámky mali šesť šancí poistiť si šieste miesto, lenže v týchto stretnutiach nezískali o jeden jediný bodík viac, ktorý by znamenal priamy postup do play-off, tak v dvojbodovom rozostupe prišiel na juh Slovenska zvíťaziť Trenčín: "Do zápasu sme nešli s tým, že musíme, ale chceme a to je obrovský rozdiel. Od rána bolo na tíme vidieť, že chce, takže nálada v autobuse hovorila o tom, že vyhráme," tvrdí.

Minuloročný neúspešný finalista vyhral štyrikrát po sebe, vo februári prehral len dvakrát: "Ideme hore a myslím si, že máme správne naladenú formu. Vedeli sme, že sa hrá o šieste miesto, kde bol súper prakticky celú sezónu. Základná časť bola pre nás bola veľmi náročná. Mali sme strašne veľa zranení, menili sa formácie. V posledných možno desiatich stretnutiach však hráme v plnej sile a to je cítiť," pokračuje skúsený útočník.

Prečítajte si aj

Prehľad základnej časti: Najvydarenejšie posily

Dva týždne dozadu stráca Trenčín na šiestu pozíciu desať bodov, vtedy to na postup medzi top 6 nevyzeralo: "My sme išli od zápasu k zápasu, nemysleli sme na to, koľko strácame a na ako mieste sme. Každý deň sa pracovalo naplno a toto je odmena," neskrýval radosť Bartovič.

Dukla navyše Novozámčanov porazila až na piaty, no najpodstatnejší pokus v sezóne: "Zjednodušili sme hru, neboli individuálne chyby," doplnil. Teraz je na rade štvrťfinálová prekážka v podobe Nitry: "Je jedno, kto nás čaká, my spravíme maximum," dodal Milan Bartovič.

Prečítajte si aj

Prehľad základnej časti: Najproduktívnejší hráči v oslabeniach
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články