Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Martin alebo Dubnica?

PREŠOV - Prvého finalistu St.Nicolaus ligy poznáme od pondelka. Sú to hráči Dukly Michalovce. Druhého zatiaľ nie, no môže sa to zmeniť dnes večer, prípadne v piatok.
Zdroj: 31097
Zdieľajte:

Michalovce ako úradujúci majster opäť postúpili do finále. Vo štvrťfinále si hladko poradili so Spišskou Novou Vsou 3:0 na zápasy, v semifinále natrafili na Topoľčany. Sériu ukončili tento pondelok pred zrakmi svojho publika a postúpili po výsledku 4:1 na zápasy. Zverenci Miroslava Chudého tak majú znovu týždňový odpočinok a môžu sa v pokoji pripravovať na stretnutia o najcennejší kov.

Prečítajte si aj

Tréner Topoľčian: Mali sme hrať niekde inde, nie na Zemplíne

To však neplatí v prípade dvojice Martin - Dubnica. Predpovedala sa vyrovnaná séria, a to sa naplnilo. Dubnicu však môže hnevať skutočnosť, že po uplynulom víkende mohla mať postupový mečbal, ale namiesto jeho zisku prišiel obrovský výprask 1:8. V pondelok to nebolo o nič lepšie a Martin opäť, ale tentoraz doma, vyprášil hostí 7:0. Dnes večer pokračuje zápolenie týchto klubov pri Váhu. Buď sa to skončí, alebo bude musieť rozhodnúť záverečný siedmy duel v piatok 22.2. Cez víkend sa martinský obranca Pacalaj pobil s ruským útočníkom Vešutkinom a nováčik zvalcoval súpera. Budú aj dnes potrebné jeho päste, aby Martin v premiérovej prvoligovej sezóne postúpil do finále?

Pozrite si aj

VIDEO Štěpánek inzultoval rozhodcu!

Po zápase Michalovce - Topoľčany dostal domáci tréner Miroslav Chudý otázku, koho by si želal z uvedeného dua za súpera. Jeho odpoveď bola jasná a stručná: "Viete čo, určite si nebudeme súpera vyberať. Sme pripravení bojovať s každým. Takisto nemáme dôvod niečo meniť v našej hre."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články