Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Edmonton vymenil svoju brankársku jednotku, vytvoril miesto pre Sekeru

EDMONTON - Edmonton Oilers vymenil Cama Talbota za Anthonyho Stolarza do Philadelphie Flyers a vytvoril tak miesto v tíme pre Andreja Sekeru.
MetaTitle: Kanada Hokej NHL Sabres Oilers.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Slovenský obranca po návrate zo zranenia figuroval zatiaľ len na súpiske farmy v AHL, ale teraz sa platový rozpočet tímu znížil, takže Sekera sa môže vrátiť do najlepšej ligy sveta.

Prečítajte si aj

VIDEO TOP 7 hviezd NHL, ktoré by čoskoro mohli zmeniť dres

V poslednom zápase prispel jednou asistenciou k víťazstvu svojho tímu Bakersfield Condors nad Ontariom Reign 7:6 v nočnom súboji zámorskej AHL. Tridsaťdvaročný obranca sa na farme Edmontonu Oilers rozohráva po zranení. Do kádra "olejárov" by sa mohol vrátiť už v budúcotýždňovom súboji proti Arizone Coyotes.

Tridsaťjedenročný Talbot má v tejto sezóne bilanciu 10-15-3 s 89,3% úspešnosťou zákrokov a priemerom 3,36 inkasovaného gólu na zápas. V lete sa môže stať neobmedzeným voľným hráčom.

O šesť rokov mladší Stolarz sa môže 1. júla stať obmedzeným voľným hráčom. V tomto ročníku odchytal v NHL 12 zápasov, z ktorých štyri doviedol do víťazného konca. Kryl pritom 90,2 % striel a inkasoval v priemere 3,33 gólu na zápas.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: slovaknhl.sk

Diskusia

Podobné články