Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Mezei: Vyzerali sme, akoby sme cestovali z Liptovského Mikuláša, Sukeľ hovorí o kľúčovom zápase v Žiline

NITRA - Hokejový klub HK Nitra zvíťazil v 51. kole hokejovej Tipsport ligy nad Liptovským Mikulášom 4:1. Nitrania zároveň v stretnutí pod Zoborom dosiahli veľký míľnik.
Zdroj: 31070
Zdieľajte:

Pred týmto duelom boli lepšie naladení domáci, ktorí vyhrali posledné dva zápasy. Dnešným tretím víťazstvom v rade si poistili piatu priečku v tipsporligovom pelotóne. Ako však kapitán Branislav Mezei v mixzóne priznal, nie sú so svojím výkonom spokojní: "Nebol to pekný hokej, ktorý by dvíhal divákov zo sedadiel. Celý zápas sme vyzerali, akoby sme práve cestovali z Liptovského Mikuláša. Samozrejme, sme radi za tri body, ale to je asi tak všetko," hovoril nespokojný Mezei.

Prečítajte si aj

Nitra si proti Liptákom postrážila tri body, ako prvá strelila v sezóne dvesto gólov

Tridsaťosemročný kapitán tímu spomenul aj to, že tímu uškodila reprezentačná prestávka: "Táto pauza nám moc dobre nepadla, čo ste mohli vidieť nielen v dnešnom zápase, ale aj v Budapešti, kde nám vyšla iba prvá tretina. Musíme sa zamyslieť nad niektorými vecami, vzhľadom na to, že sa blíži playoff," zakončil Mezei.

Domáci hokejisti sa vyznačujú už niekoľko sezón útočným štýlom hokeja, vďaka tomu dávajú veľa gólov. Úvodný zásah Lantošiho z trestného strieľania bol v tejto sezóne jubilejný dvojstý a dosiahli ho ako prvé mužstvo v tejto sezóne. Keď sa pozrieme do histórie, tak Nitre sa to podarilo aj v sezóne 2014/15, keď strelila 201 gólov.

Prečítajte si aj

Nitrianski hokejisti sa zúčastnili besied na základnej aj strednej škole

"Na tento rekord som sa nesústredil. Vedel som, že nám chýba do dvestovky jeden či dva góliky, ale neprikladal som tomu nejakú dôležitosť aj keď samozrejme, je to pekné," povedal Lantoši.

Róbert Lantoši po samotnom stretnutí tiež nebol spokojný s dnešným výkonom: "Toto víťazstvo sme nedosiahli peknou cestou. Neboli sme ochotní spraviť jeden pre druhého maximum, čo je pred blížiacim sa playoff neospravedlniteľné. Čaká nás najdôležitejšia fáza sezóny a musíme hrať oveľa lepšie, ak chceme ísť do finále," zakončil reprezentačný útočník.

Prečítajte si aj

Pohronské derby určilo nového lídra súťaže, rozhodol neočakávaný strelec

Trápenie Liptákov v posledných týždňoch pokračuje a nič na tom nezmenil ani dnešný duel s Nitrou. Hostia prehrali šiesty duel v rade, navyše strelili v nich iba 5 gólov. Nízka gólová potencia trápi aj Jakuba Sukeľa: "Nepáči sa nám to, že sme prehrali šiesty zápas v rade. Momentálne sa veľmi trápime aj v koncovke,nikomu to tam nepadá a od toho sa odvíja aj naša hra. Čakajú nás posledné štyri zápasy, v ktorých to musíme konečne zlomiť. Vyzerá to tak, že pre nás bude kľúčový zápas ten v Žiline," povedal Sukeľ.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Filip Mišudík

Diskusia

Podobné články