Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kris Versteeg chcel za príchod do Nitry zaplatiť 140 tisíc z vlastného, v budúcnosti pôsobenie pod Zoborom nevylučuje

NITRA - Kris Versteeg sa napriek veľkej snahe hráčom HK Nitra nestal. Avangard Omsk za neho požadoval odstupné zhruba 260 tisíc eur.
Zdroj: 11837
Zdieľajte:

Samotný bývalý dlhoročný hráč NHL a držiteľ dvoch Stanley Cupov bol ochotný zaplatiť 140 tisíc eur z vlastného vrecka, pričom HK Nitra k tomu pridal 50 tisíc. Ani táto ponuka však ruský klub nepresvedčila. Versteeg preto zamieril do švédskeho Växja Lakers, kde bude bojovať o majstrovský titul.

Prečítajte si aj

Nitrianski hokejisti sa zúčastnili besied na základnej aj strednej škole

"Oslovili ma a počul som o ich záujme. Môj dobrý kamarát a ich kapitán Liam Reddox sa so mnou spojil a pýtal sa ma, či by som mal záujem o švédsku ligu. Je to úspešný klub posledných sezón, čo ma zaujalo. Som nakoniec rád, že hrám a sezóna mi pokračuje a že môžem bojovať o titul vo Švédsku," povedal pre hockeynitra.com.

Túžba zahrať si s bratom Mitchom sa tak nateraz stále nesplní: "Ja som o tom s bratom už hovoril a obaja si chceme raz zahrať v jednom klube ešte skôr, ako skončia naše kariéry. Ak sa to jedného dňa stane, bude to úžasné. Snažili sme sa o to už v tejto sezóne, ale z finančného hľadiska to bol náročný súboj. Teraz to nevyšlo, ale v budúcnosti sa rád pripojím k bratovi práve v Nitre," verí.

Prečítajte si aj

Nitra si proti Liptákom postrážila tri body, ako prvá strelila v sezóne dvesto gólov

Kris teda dúfa, že raz si v Nitre predsa len zahrá: "Určite je, ak to prinesie čas. Ja i brat chceme hrať ešte pár sezón. A obaja môžeme hrať aj za Nitru ak všetko vyjde tak, ako má," dodal v rozhovore pre oficiálnu stránku HK Nitra.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeynitra.com

Diskusia

Podobné články