Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

5 hrdinských striedaní: NEUVERITEĽNÉ hra so zlomenou nohou

BRATISLAVA - Je všeobecne známe, že hokej je najdrsnejším športom planéty. Vyžaduje veľa obetavosti a sebaprekonávania. Nie je teda prekvapením, že z času na čas sa nájdu hráči, ktorý sú ochotný pomôcť tímu aj za cenu zranenia, či dokonca až ukončenia kariéry.
Zdroj: 31029
Zdieľajte:

5- Jonathan Drouin - urob si sám

Posledná trojka draftu, vybraná Tampou Bay Lightning, ukazuje, prečo sa predpokladá, že jedného dňa bude v NHL žiariť jasne ako superhviezdy Crosby alebo Stamkos.

Prečítajte si aj

Miner chváli taktickú vyspelosť ligy, s Popradom má vysoké ambície

4- Helmova odpoveď na oslabenie

Detroitský rýchlik Darren Helm sa neraz ukázal ako spoľahlivý hráč pri akejkoľvek situácii. Ale keď doslova sám obstál obliehanie piatich hráčov Blackhakws vo vlastnom oslabení, v útočnom pásme, nehovoriac o tom, že sa jednalo o playoff, bolo všetkým jasné, že Darren nie je len nejakým obyčajným hráčom.

Prečítajte si aj

Nútená zmena vykonaná: Títo hráči nahradia Špirka s Lamperom

3- Giroux vs. Penguins

Ak je niekedy ten pravý čas, kedy je potrebné pre tím spraviť viac, ako je očakávané, je to playoff. V roku 2012 v šiestom zápase v štvrťfinále zámorskych vyraďovacích zápasov, sa Claude Giroux postaral sám o to, aby Crosby ostal na svojom mieste a neskôr sám našiel bránku otváracím gólom zápasu.

Prečítajte si aj

VIDEO Do Siene slávy IIHF vstúpia okrem Šatana a Pálffyho ďalšie legendy

2- Tim Brent - nepriesteľný muž

Človek by bol povedal, že pri presilovke 5-na-3 je malá šanca, že strela trafí brániaceho hráča. Tim Brent je však jasným príkladom, že potupiť súpera sa dá aj vo vlastnom oslabení.

1- Neuveriteľné nasadenie Gregory Campbella

Hrať so zlomenou nohou? Žiaden problém. Byť ochotný naďalej blokovať strely? Žiaden problém. Ak by sa pri vyslovení slova hokejový hrdina mal vybaviť konkrétny hráč, bol by to Gregory Campbell.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články