Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Bola to veľká zábava, hovorí o upršanom Winter Classic Faille, ktorý si zahral aj v snehovej búrke

BANSKÁ BYSTRICA - Historicky prvé slovenské Winter Classic vyhrali hráči HKM Zvolen, avšak s obrovským zážitok odchádzali i hokejisti HC ´05 iClinic Banská Bystrica.
Zdroj: 30967
Zdieľajte:

Kanadský útočník Éric Faille sa jedným bodom postaral o zdramatizovanie priebehu, keď našiel pred bránou Guillaumea Asselina ten znižoval na 1:3 z pohľadu Banskobystričanov: "Pri góle som videl, že Guillaume je pred bránou, snažil som sa mu prihrať, čo našťastie vyšlo," povedal.

Prečítajte si aj

Až na počasie to bolo úžasné, hodnotí Winter Classic kanadský krídelník Asselin

Jeho typické kľučky ale počasie nepriťahovalo: "Puk sa nepohyboval dobre, bolo ťažké si niekedy aj prihrať," priznáva: "Podmienky však boli rovnaké pre oba tímy a ja som si to užil, bola to veľká zábava. Hrať pod holým nebom, mimo štadióna, je vždy zábavné," hovorí 28-ročný center.

Jeho premiéra pod holým nebom to však nebola. Šťastie na vonkajšie zápasy nemá: "Raz som už takmer hral v daždi. Počas zápasu pod holým nebom v Amerike, kedy nám to preložili, pretože pršalo a na druhý deň bola snehová búrka, čiže oba dni boli zlé, ale my sme to na ten druhý deň už museli odohrať. Ak to mám porovnať, tak sa mi lepšie hralo teraz v daždi, ako vtedy v tej snehovej búrke," usmieval sa Faille pri spomienky.

Prečítajte si aj

Handzuš si to na rodnej hrude užil, zahral si v chráme, vydržala aj ruka
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články