Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Handzuš si to na rodnej hrude užil, zahral si v chráme, vydržala aj ruka

BANSKÁ BYSTRICA - Bol to Michal Handzuš, kto pri predzápasovom predstavovaní legiend v rámci Winter Classic obdržal najväčší aplaus.
Zdroj: 30953
Zdieľajte:

Miláčik banskobystrických fanúšikov si duel legendárnych hokejistov na rodnej hrudi do sýtosti užil: "Bolo to super. Báli sme sa počasia, ale ľad bol slušný, boli tam dve diery, ale inak to bolo v poriadku. Atmosféra bola skvelá, prišli ľudia, dúfam že sa zabavili," vyjadril sa po zápase "Zeus".

Prečítajte si aj

Šatan vyhrešil Citróna: Nevybavil počasie!

"Tým, že sa to konalo v Banskej Bystrici, je to pre mňa o to väčší zážitok. Dukla bola pre mňa taký chrám, pamätám si tu ešte federálnu futbalovú ligu, takže to bolo pre mňa o to viac špeciálne, hrať tu teraz hokej," zaspomínal si víťaz Stanley Cupu s Chicagom Blackhawks.

"Handzušov" Kaufland tím nakoniec na víťazstvo nesiahol ani napriek tomu, že v závere odvolal brankára Šimonoviča: "Ku koncu tohto Súboja legiend sme to stiahli, bola tam súťaživosť, je to dôležité, pretože ak chce niekto robiť šport na vrcholovej úrovni, tak tú súťaživosť musí mať v sebe," tvrdí legendárny center.

Prečítajte si aj

Bondra si robil srandu zo Stümpela: Rozobral plot a zobral si odtiaľ hokejku

Handzuš nastúpil aj napriek tomu, že ho dlho trápia zdravotné problémy: "Čo sa týka mojej zranenej ruky, mám na nej ortézu, takže som musel byť veľmi opatrný, ale vydržala," pousmial sa.

"Kvalita už u nás nie je taká, ale súťaže boli zaujímavé. My sme si to užili, teda že sme boli spolu i všetko to ostatné," dodal Michal Handzuš.

Prečítajte si aj

Lintner napriek nepriazni počasia chválil súboj legiend, gesto pre trénera Filca vyvolalo emócie
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články