Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V Žiline sú pripravení na odpredaj klubu aj na nižšiu súťaž

ŽILINA - Budúcnosť MsHK Žilina ostáva stále nejasná.
Zdroj: 29828
Zdieľajte:

Situáciu sa snaží riešiť aj nový primátor mesta pod Dubňom Peter Fiabáne: "Pre mňa ako pre bývalého manažéra boli niektoré zistenia dosť nepredstaviteľné. Urobili sme poriadok a zjednodušili sme celé riadenie, dnes MsHK riadi generálny manažér Ján Nociar, ktorý zodpovedá za bežnú prevádzku. Zároveň bolo zvolené nové predstavenstvo a dozorná rada. Myslím si, že sme všetci na jednej lodi a je tam spoločný pohľad na vec," povedal Fiabáne pre portál zilinak.sk.

Prečítajte si aj

Naživo: Sledujte s nami posledné hodiny prestupového obdobia v Tipsport lige

Až najbližšia budúcnosť ukáže, ako celá situácia okolo MsHK dopadne, ale klub je pripravený aj na nižšiu súťaž alebo odpredaj: "Do zastupiteľstva pôjde návrh na odpredaj akcií MsHK, čiže sme pripravení aj na tento krok - ak by bol záujemca. V prípade, že sa záujemca nenájde, zostáva hokejový klub stopercentnou akciovou spoločnosťou mesta, ale s tým, že manažment dnes už vie, že musí začať rokovať s partnermi a podľa toho, aké veci vyrokuje, Žilina bude hrať extraligu," pokračuje Fiabáne.

"Ak nevyrokuje dostatočné finančné prostriedky, bude nútená sa tomu prispôsobiť. Sme pripravení aj na nižšiu súťaž, ja to osobne nevnímam ako negatívny krok. Chceme hrať atraktívny hokej a ten vieme hrať aj v nižšej súťaži. Pokiaľ bude atraktívny, budú chodiť aj ľudia. Mojou základnou ambíciou je vrátiť hokeju dôveru diváka a partnerov," dodal.

Prečítajte si aj

VIDEO HKM Zvolen si stiahol z hosťovania svojho skúseného obrancu
Zdieľajte:
Zdroj informácií: zilinak.sk

Diskusia

Podobné články