Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Čo sa deje na českom prestupovom trhu? Plzeň získala obrancu Montrealu, Plekanec dohrá sezónu doma

PRAHA - Prestupové obdobie nekončí v posledný januárový deň len v slovenskej najvyššej súťaži, ale aj v českej, kde sa dejú tiež zaujímavé prestupy.
Zdroj: 30178
Zdieľajte:

Najväčší sa udial v stredu. Obranca Michal Moravčík sa oficiálne vrátil z Montrealu Canadiens do HC Škoda Plzeň: "Z Kanady som sledoval všetky zápasy Plzne. Teším sa na chalanov v kabíne," povedal 24-ročný zadák.

Prečítajte si aj

Naživo: Sledujte s nami januárové prestupy a špekulácie v Tipsport lige

Aktívna bola majstrovská Kometa Brno, ktorá získala Ivana Baranku, Jakuba Orsavu a Zbyňka Michálka. Veľký záujem má aj o brankára Slovana Bratislava Mareka Čiliaka, ktorý by sa mohol vrátiť na miesto, kde získal dva majstrovské tituly po sebe. Tomáš Plekanec dohrá ročník v druholigovom Kladne.

Třinec potrebuje obrancov, keďže na maródke sú Lukáš Krajíček, Vladimír Roth aj Guntis Galvinš. Sťahovať sa možno bude Kanaďan Sebastián Piché, ktorý v tejto sezóne hrával za Mountfield Hradec Králové a neskôr hosťoval v Litvínove.

Prečítajte si aj

Koho potrebujú kluby Tipsport ligy získať do konca prestupového obdobia?

Obranca Tomáš Voráček sa dlhšie neobjavil v zostave Sparty Praha, podľa všetkého je na odchode. Tím z hlavného mesta ale nedávno získal výmenou za Petra Vránu Lotyša Robertsa Bukartsa z Třinca.

Marek Langhamer, Jan Kolář a Tomáš Zohorna by nemali postúpiť v KHL do play-off, a tak sa ich snažia zlanáriť mnohé tímy českej ligy. Dominik Furch, Ondřej Vitásek či Tomáš Mertl by boli vítaní v Pardubiciach. Minimálne jeden z nich by mal podľa informácií nášho portálu prísť.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokej.cz

Diskusia

Podobné články