Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Čisté konto poteší, ale ide do peňazí, smeje sa Tomek

ŽILINA - Hokejisti HKM Zvolen potvrdili prvé miesto v tabuľke víťazstvom 5:0 na ľade MsHK Žilina. V súboji prvého s posledným to výsledkovo vyznelo jasne.
Zdroj: 30902
Zdieľajte:

Výhra sa však podľa mladého útočníka Kelemena nerodila ľahko: "Nám pomohol prvý gól, začali sme hrať. Keby, že je to dlhšie 0:0, tak by to bolo dlho o jednom góle," hovorí strelec jedného presného zásahu: "Bol môj prvý v tejto sezóne. Som rád, že som ho dal. Týždeň som bol na antibiotikách, len v sobotu som začal opäť trénovať. Je super, že po všetkých zraneniach z tejto sezóny mi to tam konečne padlo," tešil sa. Zároveň pridal aj asistenciu: "Tá prihrávka nemala byť moja. Uvidíme, ako sa to vykryštalizuje."

Prečítajte si aj

Gabor zvládol blafák aj so šťastím, Matoušek sa po návrate cítil dobre

Pod Dubňom stál vo zvolenskej bráne Tomáš Tomek, ktorý prostredie v Žiline veľmi dobre pozná. Odnáša si čisté konto: "Tých striel veľa nebolo, odchytal som to, čo som mal. Čisté konto ide trochu do peňazí, ale poteší," smeje sa skúsený gólman: "Mali sme zápas pod kontrolou. Hra bola dobrá od prvej do poslednej sekundy, súpera sme nepustili k ničomu a odvážame si tri body," doplnil Tomek.

Kapitán "bryndziarov" Michal Chovan očakával náročné stretnutia, za tri body je preto rád: "Išli sme do Žiliny s tým, že budeme hrať náš hokej, pretože nás nečaká ľahký súper. Vyhráva s ťažkými súpermi. Sme radi, že sme získali tri body a udržali sme aj čisté konto," potešil sa.

Prečítajte si aj

Naživo: Sledujte s nami januárové prestupy a špekulácie v Tipsport lige

Zvolen má aktuálne na prvom mieste tabuľky 99 bodov, druhý HC ´05 iClinic Banská Bystrica len o jeden menej. Zdá sa, že práve tieto dva celky budú bojovať o prvenstvo v základnej časti: "V hre je ešte veľa bodov, bude to tuhý boj až do konca. Pre prvé miesto však urobíme maximum, mužstvo na to máme. Chlieb sa však bude lámať aj v play-off," dodal Michal Chovan.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Babic

Diskusia

Podobné články