Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

AS Trenčín zatiaľ nespĺňa predsezónne ciele, pomôcť má aj legendárny Kafka

TRENČÍN - Florbalisti AS Trenčín sú po šestnástich odohraných zápasoch na 8. mieste slovenskej extraligy mužov. Ambiciózny klub stále iba bojuje o účasť v play-off. Ciele pred sezónou mal pritom oveľa vyššie.
Zdroj: 30687
Zdieľajte:

"Chceli sme hrať o prvú štvorku. To nám nevychádza," povedal hrajúci tréner Trenčanov Juraj Matejka. Najväčším problémom je nízka produktivita a nevyrovnanosť výkonov. "Raz hráme dobre, inokedy horšie. Niekedy o gól vyhráme, potom zase tesne prehráme. Je to aj o šťastí. Herne to nie je úplne zlé, ale najmä v úvode sezóny sa nám nedarilo premieňať šance. Veľakrát sme mali viac striel ako súper, ale dali sme menej gólov. To považujem za najväčší deficit," dodal.

Prečítajte si aj

Storvreta zvýšila náskok na čele SSL

Do konca základnej časti ročníka 2018/2019 zostáva ešte šesť kôl. Trenčín má aktuálne 21 bodov - o dva menej ako siedmy tím Snipers Bratislava a o jeden viac ako deviate družstvo Grasshoppers Žilina. V boji o play-off by mal Trenčanom pomôcť aj legendárny český brankár Tomáš Kafka, ktorého v roku 2006 vyhlásili za najlepšieho gólmana na svete.

Hrať by mal najmä vo vyraďovacej časti, ale niekoľko stretnutí odohrá ešte pred play-off. "Keď budeme mať silnejšieho brankára, dostaneme menej gólov a verím, že ich aj viac dáme a to nám zabezpečí lepšie výsledky," uzavrel Matejka.

Prečítajte si aj

Súboj o Košice pre Florko
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet

Diskusia

Podobné články