Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Exhibícia v Michalovciach zožala úspech, výhra ostala doma

MICHALOVCE - Piatok a sobota patrili prvej hokejovej lige. V Michalovciach sa totiž konala úspešná exhibičná akcia, ktorá vyvrcholila zápasom hviezd na zimnom štadióne. V piatok na fanúšikov čakalo mnoho súťaží, do ktorých sa mohli sami zapojiť. V sobotu sa fanúšikovia mohli tešiť na osobné stretnutia s nominovanými hokejistami. Na autogramiáde v obchodnom centre Zemplín si od nich mohli poprosiť podpisy, alebo aj fotky.
Zdroj: 30795
Zdieľajte:

My sme sa zúčastnili priamo zápasu, ktorý úspešne zakončil túto exhibíciu, v sobotu večer.

Pred zápasmi sme mohli vidieť oficiálne predstavenie hráčov z troch tímov:

Prečítajte si aj

Nitra chce spraviť veľký prestup: Snaží sa získať víťaza Stanley Cupu so Chicagom!

Majster ligy – HK Dukla Inegma Michalovce Trenčan, Tkáčik; Novický, Hančák, Kolba, Hopkovič, Valečko, Bdžoch, Korenko, Košecký, Mašlonka, Mesároš, Dvurechenskii, Giľák, Gavrik, Toma, Cútt, Piatak, Banovský, Chalupa, Safaraleev, Boiko, Linet.

Hviezdy prvej hokejovej ligy Kompas; Janík, Tabaček, Škápik, Ďurkech, Poliaček, Kokavec, Valo, Nagy, Solomončák, Vaškovič, Babynets, Kluka.

Nádeje prvej hokejovej ligy Gibl; Zekucia, Trška, Hohl, Kudrna, Paulíny, Laššo, Olejník, Hamráček, Janáč, Szalay, Pulščák, Musliu.

Úvodné buly bolo vhodené, nezvyčajne, trom hráčom z každého tímu.

Najprv svoje derby medzi sebou odohrali Nádeje ligy a Michalovce. Hráči sa na zápase zabávali rôznymi fintami, ale aj fingovanou bitkou medzi Lukášom Hamráčkom, ktorý sa predstavil v drese nádejí, a Michalom Korenkom v drese domáceho tímu. Tento pätnásťminútový zápas skončil stavom – 3:1 pre domáci tím Dukly.

Ďalší zápas, ktorý skončil nerozhodným stavom – 3:3 – sa uskutočnil medzi Hviezdami ligy a Nádejami ligy. Mladý odchovanec zo Spišskej Novej Vsi – Lukáš Hamráček – ktorý si na hlavu nasadil striebornú prilbu, ktorú vyhral v novembri 2018, usilovne nahrával na góly svojim spoluhráčom. Tí, žiaľ, svoje príležitosti na gól nevyužili.

Prečítajte si aj

Nové pravidlo na vhadzovaniach: Čo naň hovoria hráči a rozhodcovia?

Tretí zápas medzi sebou odohrali Hviezdy ligy a HK Dukla Inegma Michalovce. Domáci tím, ktorý organizoval celé exhibičné podujatie, prekonal Hviezdy ligy vysokým rozdielom – 6:3. Predviedol sa najmä Vladislav Boiko, ktorý vsietil dva góly.

Medzi jednotlivými zápasmi sme mohli vidieť súťaže zručností zúčastnených hokejistov. Tieto súťaže boli zamerané na rýchlosť hráčov, presnosť a tvrdosť streľby, najlepších nahrávačov a streľbu z prvej. Medzi druhým a tretím zápasom sme taktiež mohli vidieť brankársky minihokej, ktorého sa zúčastnili všetci brankári zúčastnení na exhibícii.

Na zimnom štadióne v Michalovciach sa bavili aj diváci, ktorých prišlo vyše tisíc. Najväčšiu podporu dostali hokejisti z Humenného, a hlavne Sergii Babynets.

Koniec turnaja sa nezaobišiel bez rozdávania cien. Prvenstvo a pohár z turnaja ostali doma, v Michalovciach. Na druhom mieste skončili Nádeje ligy a tretie miesto si zaslúžili Hviezdy ligy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Simona Krauszová

Diskusia

Podobné články