Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Malkin prispel na pomoc obetiam tragédie štyrmi miliónmi

PITTSBURGH - Ruský hokejista Jevgenij Malkin venoval na pomoc obetiam tragédie v rodnom Magnitogorsku štyri milióny rubľov (52.170 eur). V meste sa 31. decembra zrútila časť domu po výbuchu plynu, úrady identifikovali telá 39 obetí.
Zdroj: 20560
Zdieľajte:

Malkin vyrastal v blízkosti domu, kde sa tragédia stala. "Toto je najmenej, čo teraz môžem urobiť. Toto je moje rodné mesto. Milujem ho a milujem ľudí, ktorí tam žijú. Chcem nejako pomôcť tým, ktorí trpeli a trpia pre túto strašnú tragédiu. Viem, že to nie je veľa, ale dúfam, že to pomôže obetiam a rodinám obetí. Verím, že sa takáto tragédia už nikdy znova nestane," citoval Malkinove slová denník Izvestija.

Prečítajte si aj

VIDEO Štyri vylúčenia za dvanásť sekúnd? To sme ešte nevideli, zhodli sa Banskobystričania

Tridsaťdvaročný center tiež prezradil, že všetci jeho spoluhráči z Pittsburghu Penguins finančne prispeli do fondu pre obete: "Je to úžasné! Bol som príjemne prekvapený, že naša organizácia toto urobila. Pred pár dňami mi v klube povedali, že chcú darovať financie. Dal som im číslo účtu a bol som ohromený z výsledku. To iba naznačuje, že sme jedna rodina."

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články