Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Štyri vylúčenia za dvanásť sekúnd? To sme ešte nevideli, zhodli sa Banskobystričania

NOVÉ ZÁMKY - Na južnom Slovensku sme boli svedkami poriadne nezvyčajnej situácie. Rozhodcovia Banskobystričanom vylúčili štyroch hráčov za dvanásť sekúnd, a tak Nové Zámky hrali dvakrát po sebe presilovku piatich proti trom.
Zdroj: 30704
Zdieľajte:

V čase 42:12 išli na trestnú lavicu Marek Biro za podrazenie a Michal Kabáč za hrubosť, no krátko po buly fauloval Brock Higgs. Už o štyri sekundy na to mu bolo odpískané seknutie. Aby toho nebolo málo, tak hákovanie Vladimíra Mihalika v čase 42:24 prinieslo štvrté vylúčenie v enormne krátkom čase.

Prečítajte si aj

Budapešť si zastrieľala v Detve: Rozhodla efektivita, hovorí Majoross

"Naša hra sa mi spočiatku páčila, no situáciu, aká nastala v tretej tretine, som v nikdy v kariére nevidel. Ešte som nezažil, aby boli na trestnej lavici naraz štyria hráči z jedného tímu. To bol zlomový moment zápasu," povedal tréner "baranov" Dan Ceman. Domáci vtedy gólom odskočili na 2:1, následne pridali ďalší a viedli 3:1. Marek Bartánus pri poweplay znižoval neskoro.

"To, ako rozhodcovia vylučovali v tretej tretine... kto to videl, tak to už asi dlho neuvidí. Ja som to ešte nikdy nezažil. Je to veľká škoda, mrzí nás to, no ideme ďalej," doplnil Branislav Kubka. Celú situáciu nájdete na videu od vhadzovania v čase 1:19:50.

Prečítajte si aj

Naživo: Sledujte s nami januárové prestupy a špekulácie v Tipsport lige
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články