Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Budapešť si zastrieľala v Detve: Rozhodla efektivita, hovorí Majoross

DETVA - Pod Poľanu pricestovali hráči MAC Budapešť, ktorí si po jednoznačnom priebehu odniesli tri body.
Zdroj: 30619
Zdieľajte:

Prvá tretina bola ešte vyrovnaná, skončila prestrelkou 3:3, pričom Detva viedla aj 2:0, lenže potom sa dostali "na koňa" hráči nováčika súťaže a nasúkali až sedem gólov. Po dva strelili Langkow, Klempa aj Brown: "Prvá tretina sa skončila 3:3, dostali sme lacné góly, ale vždy sme sa vedeli vrátiť do zápasu," povedal tréner domácich Josef Turek: "Som veľmi rád, že sme dnes vyhrali, mali sme dobrú obranu, ale v prvej tretine sme robili chyby. Hovorili sme chlapcom, že súper má nebezpečné protiútoky a majú šikovných hokejistov, ktorí to vedia premieňať," nadviazal jeho náprotivok Gergely Majoross.

Prečítajte si aj

VIDEO Skvelé správy zo zámoria: Cehlárik sa vracia do NHL!

Najdôležitejšia bola prostredná časť hry, kedy sa trafili hostia až trikrát a ušli na skóre 6:3: "Druhá tretina rozhodla, z našej strany bola veľmi slabá, bolo tam časté vylučovanie a to rozhodlo o celom výsledku. Hrali sme tam veľmi zle a preto sme prehrali," uvedomoval si Turek: "V druhej tretine sme sa zlepšili, dokázali sme si vytvoriť náskok, hrali sme dobre, boli sme viac efektívnejší a preto sme vyhrali," tvrdí Majoross.

Českého trénera tému zo stredného Slovenska však teší, že to jeho zverenci nezabalili: "V poslednej časti sme sa ešte chceli vrátiť do zápasu, začali sme dobre korčuľovať, dobre sme sa pohybovali, ale nevyjadrili sme to strelecky," dodal Turek.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články