Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Davos má nového asistenta trénera aj brankára, perspektívny gólman odchádza zabojovať o NHL

DAVOS - HC Davos predstavil nového asistenta hlavného trénera, prichádza Sandro Aeschlimann a odchádza Gilles Senn.
Zdroj: 30559
Zdieľajte:

48-ročný Lotyš Viktors Ignatjevs sa stal novým asistentom hlavného trénera Harijsa Vītoliņša. Obaja spolupracovali v rokoch 2014 až 2016 pri Dyname Moskva v KHL a taktiež pri lotyšskom tíme HK Kurbads, ktorý vyhral Kontinentálny pohár.

Prečítajte si aj

Arno Del Curto má nový angažmán, po odchode z Davosu posilnil konkurenciu

HC Davos hlási aj zaujímavú zmenu na brankárskom poste. Po sezóne odíde z mužstva 22-ročný perspektívny gólman Gilles Senn. Kde presne zamieri je otázne, ale podľa všetkého skúsi šťastie v zámorí, kde ho do NHL draftovalo New Jersey Devils: "Som s nimi veľmi často v kontakte," povedal mladík. Vyzerá to tak, že v lete by sa mohol Senn pobiť aspoň o AHL.

Súčasnou jednotkou Davosu je Švéd Anders Lindbäck, na hosťovaní v Klotene zas pôsobí Joren van Pottelberghe. Obaja majú zmluvu len do konca tejto sezóny, čiže aktuálne by HCD nemal na nový ročník žiadneho brankára, kedy nedorazil Sandro Aeschlimann.

Prečítajte si aj

VIDEO Bývalý obranca Banskej Bystrice je na odchode z Floridy

24-ročný Švajčiar prichádza po troch sezónach v Zugu, kde plnil iba pozíciu dvojky a dokonca zväčša nastupoval za rezervný tím v nižšej NLB. Davos s ním taktiež počíta iba na pozíciu druhého gólmana.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: swisshockeynews.ch

Diskusia

Podobné články