Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Arno Del Curto má nový angažmán, po odchode z Davosu posilnil konkurenciu

BERN - Skúsený tréner Arno Del Curto v tejto sezóne po 22 rokoch sám abdikoval na post trénera HC Davos. Má však už nový klub.
Zdroj: 30181
Zdieľajte:

62-ročná legenda svetového hokeja zasadla na lavičku ZSC Lions Zurich: "Nechcem robiť to, čo som robil v Davose. Proste sa teším na to, ako budem plniť svoju prácu," povedal Del Curto na uvítacej tlačovke.

Prečítajte si aj

VIDEO Bývalý obranca Banskej Bystrice je na odchode z Floridy

Narážal tým na to, že už bude iba hlavným trénerom, keďže v Davose plnil aj rolu športového manažéra. O tieto záležitosti sa budú starať Sven Leuenberger a Peter Zahner.

Po 22 rokoch na lavičke HCD sa zdá byť zmena doslova neuveriteľná, ale podľa Del Curta je ZSC správne rozhodnutie: "Milujem ZSC a milujem Zürich. Máme pred sebou šesť až osem týždňov do konca sezóny, takže si to chcem užiť," pokračuje Švajčiar.

Prečítajte si aj

Naživo: Sledujte s nami januárové prestupy a špekulácie v Tipsport lige

Zmluvu podpísal do konca aktuálneho ročníka: "Po skončení sezóny budeme spolu," hovorí manažér tímu Leuenberger. Del Curto dodáva, že je možné, že zostane: "Ak budeme hrať dobre, spolupráca bude pokračovať. Ak budeme hrať zle, potom prídem na takúto tlačovku len ako hosť a nie tréner," dodal Del Curto.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: swisshockeynews.ch

Diskusia

Podobné články