Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Uramovi už o body nejde, po víťazstve nad Novými Zámkami kríza vo vzťahu nehrozí: Priateľka je už Liptáčka, smeje sa

NOVÉ ZÁMKY - Marek Uram už síce dovŕšil 44 rokov, ale zo svojho hokejového umenia veľa nestratil, čo dokazuje aj v posledných zápasoch.
Zdroj: 29852
Zdieľajte:

Majster sveta z Göteborgu 2002 dosiahol nedávno proti MAC Budapešť tri góly v jednom stretnutí, čím sa postaral o nový rekord. Vo veku 44 rokov a 122 dní sa stal najstarším strelcom hattricku v našej najvyššej súťaži. Včera zas gólom a asistenciou prispel k výhre 5:2 v Nových Zámkoch: "Začali sme zle, dostali sme, ako v každom zápase, prvý gól. Pomohlo nám, že potom domácim neuznali gól. Následne sme dostali presilovku 5 na 3, kedy sme otočili a to sa ukázalo ako najdôležitejšie. Následne prišli ďalšie góly," zhrnul skúsený krídelník.

Prečítajte si aj

Naživo: Sledujte s nami januárové prestupy a špekulácie v Tipsport lige

Celkovo má v tejto sezóne na konte už 23 kanadských bodov za desať gólov a trinásť asistencií: "Mne už o body nejde, nemám sa kde posunúť. To som povedal už niekoľkokrát. Som proste rád, že sme vyhrali, presne toto sme už potrebovali. Konečne sme sa chytili a dali viacej gólov," pokračovala legenda slovenského hokeja.

Aj keď sa mu darí, sám nedokáže predpovedať, čo bude a dokedy je schopný hrať. Cítiť sa zvykne rôzne: "Záleží, ako kedy. Každé ráno sa cítim veľmi zle. Som tu však pre to, aby som pomohol mladým hráčom. Potrebujeme zachrániť pre Liptovský Mikuláš Tipsport ligu. Najlepšie by bolo predkolo play-off, cieľom je ale záchrana. Ja si pred každým zápasom hovorím, že to môže byť môj posledný, takže si nerobím plány," usmieval sa Uram.

Prečítajte si aj

Fafrák je rád, že mu v Martine vyhoveli, za oceánom chce vyhrať ligu

Ten bol veľmi rád, že aj napriek tomu, že v Nových Zámkoch raboval, fanúšikovia si ho zapamätali a obľúbili: "Mám priateľku z Nových Zámkov, takže by to bolo cez, keby na mňa fanúšikovia kričali. Asi aj ona za to môže. Vždy sa sem však rád vraciam, zažil som tu pekné dva roky a som rád, že na mňa ľudia nezabudli," spokojne skonštatoval.

Napriek výhre Liptovského Mikuláša ale žiadna kríza vo vzťahu nehrozí: "Nie, nie. Ona už je Liptáčka," s úsmevom dodal Marek Uram.

Prečítajte si aj

Marshall o rekorde netušil, na Maioneho si trúfa, Detve sa zranil dôležitý obranca
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články