Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Martin získal brankára z Detvy, s Bokrošovým kritikom to nevyšlo

MARTIN - Druhý tím St.Nicolaus ligy rozšíril rady brankárov.
Zdroj: 30658
Zdieľajte:

Vedenie klubu HK Martin získalo do svojich radov brankára Dominika Riečického, ktorý prichádza z Detvy. Pod Poľanou odchytal 26-ročný gólman len deväť stretnutí a po príchode Rusa Zalivina sa nedostal ani na pozíciu dvojky. "Príchodom Dominika Riečického reagujeme na aktuálnu situáciu na brankárskom poste," zazneli slová z úst riaditeľa klubu Milana Murčeka.

Prečítajte si aj

Bardejov nejde do play-off na výlet: Ulovil legendu slovenského hokeja!

V Martine chceli pôvodne získať svojho mládežníckeho reprezentanta. Ten však zažiaril na nedávno skončených MS U20 a ostáva v zámorí. "Počítali sme s príchodom nášho mladého talentovaného brankára Samuela Hlavaja, ktorý však bude pokračovať vo svojej kariére po MS U20 v zámorí v tíme Lincoln Stars (USHL)," doplnil Murček.

Hlavaj nebol jediným členom juniorskej výpravy na MS, ktorého chceli v Turci vidieť. Klub sa snažil získať aj útočníka Miloša Fafráka. V projekte Orange 20 strávil celú sezónu, vrátane šampionátu.

Prečítajte si aj

Rozdávame rozprávkových 600 tisíc: Naskočte do súťaže a získajte podiel z nadupaného banku!

Po ňom sa "preslávil" statusom na sociálnej sieti, kde ostro kritizoval a spochybňoval prácu trénera Ernesta Bokroša a generálneho manažéra Romana Ulehlu. "Boli sme dohodnutí aj s útočníkom Milošom Fafrákom, ten však tiež ostáva v USA v tíme Des Moines Buccaneers. Pred play-off sledujeme hráčsky trh a komunikujeme s viacerými hráčmi, ktorí by vhodne zapadli do nášho tímu," pridal bodku na záver Milan Murček.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com/HK Martin

Diskusia

Podobné články