Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Bardejov nejde do play-off na výlet: Ulovil legendu slovenského hokeja!

BARDEJOV - Mesto na hornom Šariši v rokoch 2011-2014 získalo tri tituly v prvej lige. O dva roky neskôr to už funkcionári zabalili a do klubu prišli nové tváre, ktoré mužstvo prihlásili do druhej ligy.
Zdroj: 30656
Zdieľajte:

V premiérovej sezóne vlani sa Bardejovu veľmi nedarilo a namiesto vyraďovacích bojov skončil takmer na samom chvoste súťaže. Druhá kapitola šarišského klubu mala byť oveľa úspešnejšia a stanovili sa pomerne vysoké ciele. Tie sa stali realitou.

Bardejov skončil vo východnej skupine B na treťom mieste. "Splnili sme všetky očakávania a predpoklady, ktoré sme si dali na začiatku súťaže. Postúpili sme do play off a ideme bojovať o ďalšie víťazstvá," nechal sa počuť viceprezident Jozef Talár, na ktorého nadviazal aj manažér Vladimír Ducár. "Cieľ, ktorý sme si stanovili na začiatku, sa nerodil ľahko. Po prvom zápase proti Rimavskej Sobote, sa ukázalo, že mužstvo nebolo pripravené tak, akoby sme chceli. Postupne, sme za pochodu dokázali tím doplniť hráčmi, ktorí vhodne zapadli a začalo sa nám dariť. Výsledkom dobrej práce bolo šesť víťazstiev v rade, čo si myslím, že bolo pre klub aj kabínu určité prekvapenie, ale aj psychickou vzpruhou. To nám dodalo odvahu pomýšľať aj na horné pozície," hovorí Ducár.

Prečítajte si aj

Chytať za 48 hodín dvakrát je novinka

Mužstvo trénera Dávida Všetečku na základe pekného umiestnenia po základnej časti narazí na Gelnicu, ktorá skončila v tabuľke nad nimi. Pochopiteľne, ak Hornošarišania chcú uspieť v druhej fáze sezóny, musia posilniť súpisku.

"Domov" sa vracia obranca Vladimír Polaček, ktorý pomáhal Kežmarku, ale jemu sa ušli len zápasy o konečné umiestnenie. Do útoku pribudol Marcel Pavlovský, dlhoročná ikona prešovského a sabinovského hokeja. 48-ročný veterán vôbec nepomýšľa na koniec kariéry. Najväčším úlovkom HK je nepochybne Peter Bartoš!

Prečítajte si aj

Rozdávame rozprávkových 600 tisíc: Naskočte do súťaže a získajte podiel z nadupaného banku!

Bartoš je v súčasnosti asistentom trénera v HC Košice a mládežnícky tréner. S Košicami získal všetky tituly v slovenskej lige v novodobej histórii. V roku 2000 získal s tímom SR striebornú medailu v Petrohrade. O rok neskôr bol draftovaný klubom NHL Minnesota Wild. V druhej lige nastupoval za Humenné a Sanok, z ktorého prichádza do Bardejova.

Prvé stretnutia play-off začínajú v sobotu 12.januára. Bardejov sa predstaví na ľade Gelnice. Duel štartuje o 17:30.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: onlinebardejov.com

Diskusia

Podobné články