Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Chytať za 48 hodín dvakrát je novinka

MICHALOVCE - Bodová žatva je pretrhnutá. Vo štvrtom zemplínskom derby sa nepodarilo zopakovať Humennému výsledok spred mesiaca, kedy doma porazil Michalovce 3:2. Naopak, týmto rezultátom padol nováčik na pôde Dukly. Zároveň sa tak "levom" nepodarilo bodovať piaty raz za sebou. V bránke sa objavil Stanislav Škorvánek namiesto Dušana Sidora.
Zdroj: 30654
Zdieľajte:

Zemplínske derby, alebo bitka o Laborec dopadla pre vás veľmi dobre a zároveň splnilo kritéria tohto prívlastku. Súhlasíte?

"Myslím si, že áno. Do Michaloviec sme prišli s dávkou pokory a prednosť dostala hra zo zodpovednej obrany. Protiútoky sa nám darilo podnikať, ale škoda, že sme z nich dali len dva góly. V konečnom dôsledku nás mrzí, že sme to nepotiahli do predĺženia."

V októbri to bol iný súboj. Vy ste síce neboli jeho súčasťou, ale Humenné za dvadsaťdva minút strelilo päť gólov. Čo tomu chýbalo teraz?

"Treba si otvorene povedať, že Michalovce sú súper, ktorý dovolí druhým mužstvám hrať do určitej miery. Naozaj je to najkvalitnejší tím celej ligy a ťažko sa proti ním niečo produkuje. Oni majú viacero hráčov s extraligovou minulosťou, my sme mali jednu formáciu z košickej juniorky. Sme trochu smutní po tesnej prehre, ale môžeme byť spokojní a ideme ďalej bojovať."

Prečítajte si aj

Rozdávame rozprávkových 600 tisíc: Naskočte do súťaže a získajte podiel z nadupaného banku!

Môžete hovoriť o spokojnosti aj so svojim výkonom?

"Je to paradox a zároveň pre mňa novinkou. V utorok som chytal za Košice proti Popradu a hneď som putoval na farmu. Bolo to náročné sa s tým vysporiadať, ale ja som vďačný kompetentným, že mi to umožnili."

Pociťujete únavu?

"Po zápase na mňa doľahla. Počas priebehu som sa však sústredil na to, aby som bol pre tím nápomocný."

Využijete krátku cestu domov na spánok v autobuse?

"Nie, v tomto mám smolu, pretože tí hráči, ktorí chodíme z Košíc, cestujeme autami, takže ešte si to musím odšoférovať (úsmev)."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články