Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Trenčín bol napriek výhre nespokojný, Banská Bystrica to na Košice vie, Zvolen rozbil Poprad

BRATISLAVA – Traja králi priniesol do Tipsport ligy gólové plody, vo všetkých stretnutiach si fanúšikov užili zásahov až-až.
Zdroj: 30636
Zdieľajte:

Dukla Trenčín na domácom ľade síce vyhrala, ale proti poslednej Žiline sa poriadne vytrápila: „Jediné pozitívum z našej strany sú tri body, ostatné momenty sa absolútne nemôžu tomuto mužstvu stávať,“ povedal tréner domácich Peter Oremus. Jeho náprotivok Stanislav Škorvánek mužstvo pochválil, „vlci“ však znova odchádzajú naprázdno: „Ďakujem mužstvu za bojovnosť, ale za bojovnosť sa dnes body nedávajú, treba k tomu pridať aj trochu umenia a to sa nám dnes nepodarilo, takže musím zagratulovať domácim k víťazstvu.“

Prečítajte si aj

Známe klišé v Banskej Bystrici zatiaľ funguje, Spilar recepty neprezrádza

HKM Zvolen doma nedal šancu Popradu, výsledok 4:0 hovorí za všetko: „Podali sme veľmi dobrý výkon, hrali sme tak, ako sme si zaumienili, napádali sme, agresívne dohrávali súboje a z toho pramenili aj naše šance. Súpera sme dostávali pod tlak, zvládli sme aj oslabenia,“ vyjadril spokojnosť kouč Zvolena Andrej Podkonický.

Rovnako jednoznačne dopadlo aj stretnutie Detvy proti Novým Zámkom: „V dnešnom zápase sme dominovali vo všetkých činnostiach a preto sme vyhrali,“ stroho komentoval tréner domácich Josef Turek výhru 5:0: „Zaostávali sme vo všetkých činnostiach,“ uvedomoval si náprotivok Jerguš Bača.

Prečítajte si aj

V 39. kole Tipsport ligy zdolal HKM Zvolen zdolal HK Poprad 4:0

Aj do tretice jednoznačná záležitosť domácich, tentoraz v podaní Nitry, ktorá rozdrvila MAC Budapešť presvedčivo 6:1, dvakrát sa trafil Lane Scheidl: „Scenár tohto zápasu bol podobný tomu predošlému, ktorý sme v Nitre odohrali. Prvá polovica zápasu bola z našej strany ešte celkom dobrá. Avšak, aby sme mohli bodovať s tímom, akým je Nitra, musíme byť oveľa efektívnejší,“ zhodnotil tréner MAC Gergely Majoross.

Hokejisti HC ´05 iClinic Banská Bystrica dokázali vyhrať nad Košicami aj štvrtý tohtosezónny zápas, pričom vždy položili gro úspechu výbornou prvou tretinou: „Bolo dôležité, že sme začali dobre proti takto silnému súperovi na jeho ľade. Odrazili sme sa od toho,“ povedal Brock Higgs, autor dvoch gólov: „Súper sa dvakrát dostal na jeden gól, ale bolo dôležitý, že sme im vždy dokázali odskočiť,“ hovorí Marek Bartánus. Košičan Gabriel Spilar videl napriek porážke pozitíva: „Sme radi, že sme sa dokázali vrátiť do zápasu, čo len hovorí o tom, že máme skvelé mužstvo, hráčov aj trénerov. Musíme sa preto z takýchto prehier poučiť.“

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články