Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V 39. kole Tipsport ligy zdolal HKM Zvolen zdolal HK Poprad 4:0

ZVOLEN - Zvolen mal už od začiatku nad Popradom prevahu, góly padli až v druhej a tretej tretine.
Zdroj: 29736
Zdieľajte:

HKM Zvolen - HK Poprad 4:0 (0:0, 2:0, 2:0), hlasy

Prečítajte si aj

Po Pospíšilovi sa vyjadril ďalší člen repre U20: V projekte to bolo hrozné, horšieho trénera ako Bokroša som nikdy nemal

Andrej Podkonický, tréner Zvolena: "Podali sme veľmi dobrý výkon, hrali sme tak, ako sme si zaumienili, napádali sme, agresívne dohrávali súboje a z toho pramenili aj naše šance. Súpera sme dostávali pod tlak, zvládli sme aj oslabenia. Naša sila bola aj v priamočiarosti a jednoduchosti, na tom budeme neustále stavať. S Popradom sme mali predtým nevýraznú bilanciu, no bolo to hlavne o smole, až teraz sme sa presadili. Dúfam, že sme už zažehnali menšiu krízu, aj naďalej sa sústredíme hlavne na zdokonaľovanie maličkostí."

Roman Stantien, tréner Popradu: "Domáci boli lepší a my sme si víťazstvo nezaslúžili. Najväčší problém sme mali v slabšom dôraze a aj v zakončovaní. Už dlhšie sa nevieme v šanciach gólovo presadiť a keď bolo už 0:3 v náš neprospech, bolo v podstate po zápase. Nepomohli sme si ani v presilovkách, to nás neustále sprevádza. Keď nepremeníte šance a nedáte gól, nedá sa vyhrávať."

Prečítajte si aj

Slovenský reprezentant to povedal na plné ústa: Takto "funguje" slovenský hokej!

Lukáš Handlovský, autor dvoch gólov Zvolena: "Začali sme tak, ako sme si predstavovali, boli sme aktívni, tlačili sa do bránkového priestoru. Súperovi sme veľa nedovolili, asi len v ich presilovke. Nastrelil som dve žŕdky, potom aj góly a zápas sme mali pevne v rukách."

Samuel Takáč, útočník Popradu: "Mali sme síce dostatok sebavedomia, no inkasovaný gól nás nalomil a my sme sa splašili, začali sme hrať niečo úplne iné, na čo sme zvyknutí. Škoda, že som nestrelil aspoň jeden gól, aj ďalší mali príležitosti, určite by sme sa nakopli a viac súpera potrápili."

Zdieľajte:
Pridal: Ivan Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články