Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

35.kolo St.Nicolaus ligy tipuje Pavol Gašpar

PREŠOV - Na Troch kráľov pokračujú obe hokejové ligy. V čase Prešov privíta obľúbené Nové Zámky B, Skalica vycestuje do Považskej Bystrice, Topoľčany budú dejiskom šlágra s lídrom, Humenné hostí Martin, Bratislava vyzve doma Spišiakov a Dubnica zabojuje o body proti Trnave. Zápasy tipovala osobnosť RTVS komentátor Pavol Gašpar.
Zdroj: 30629
Zdieľajte:

Prešov - Nové Zámky B 1

"Očakávam výhru Prešova, nakoľko výkonnosť béčka Nových Zámkov je všeobecne známa. Podarilo sa im prekvapiť zatiaľ jediného súpera, ale nemyslím si, že niečo podobné predvedú vo Zvolene."

Považská Bystrica - Skalica X

"Zaujímavá dvojica. Papierovým favoritom sú určite hostia, ale domáci taktiež majú o čo bojovať. Tu by ma neprekvapila ani remíza po riadnej hracej dobe."

Topoľčany - Michalovce 2

"Veľký šláger kola. Topoľčany sú naštartované výhrou v Martine. Napriek tomu budem asi viac veriť lídrovi, ktorý si udržiava stabilnú formu."

Humenné - Martin 2

"Ďalší zaujímavý súboj. Je o mne známe, odkiaľ som, takže ako lokálpatriot budem veriť v to, že sa Martin dokáže otriasť z nie presvedčivého obdobia, v ktorom sa nachádza a mal by sa vrátiť k výkonom zo začiatku ročníka."

Prečítajte si aj

VIDEO Fraser o bitke v Nových Zámkoch: Musel som chrániť svojho kapitána

Bratislava - Spišská Nová Ves 1

"Tento zápas je z tých otvorenejších. V podstate šesťbodový duel, ale myslím si, že ambiciózny bratislavský klub si domáci ľad postráži."

Dubnica - Trnava 1

"Pri všetkej úcte k hráčom Trnavy, mala by to byť jednoznačná záležitosť Dubnice."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články