Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Fraser o bitke v Nových Zámkoch: Musel som chrániť svojho kapitána

NOVÉ ZÁMKY - Včerajšia bitka medzi Markom Fraserom a Tomášom Urbanom poznačila stretnutie v Nových Zámkoch.
Zdroj: 30627
Zdieľajte:

Pästná výmena sa strhla po záverečnej siréne. Navrch v nej mal kanadský obranca so skúsenosťami z NHL. Samotný "fight" vyvolal ďalšie vášne aj medzi striedačkami.

Pozrite si aj

VIDEO Zbytočný faul po konci tretiny: Obranca USA takto inzultoval súpera!

Tréner MHC Nové Zámky žiadal pre obrancu Zvolena dodatočný trest. Rodák z Ottawy však exkluzívne pre hokejovysvet.sk vysvetlil, čo sa stalo: "Nie je toho veľa, čo by som mohol povedať. Proste je to časť mojich úloh v tíme. Bol to až do konca tesný zápas, pracovali aj emócie. Ten hráč súpera hitoval nášho kapitána Chovana, takže som musel reagovať a chrániť môjho spoluhráča," povedal Fraser.

Dnes o 20:00 sa môžete tešiť na exkluzívny rozhovor s kanadským obrancom, ktorý v NHL odohral za NJ Devils, Toronto Maple Leafs a Edmonton Oilers 224 zápasov. Minulú sezónu strávil v TPS Turku, v tejto zatiaľ nastúpil za HKM Zvolen desaťkrát. Strelil jeden gól, dvakrát asistoval a pripísal si 55 trestných minút.

Prečítajte si aj

VIDEO V Nových Zámkoch tiekli nervy: Fraser zmastil Urbana, zasahovať musela aj polícia!

V rozhovore prezradil, prečo je podľa neho Malkin lepší ako Crosby, ktorý moment z NHL je pre neho najpamätnejší, či prečo mu Toronto Maple Leafs ostane navždy v srdci.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články