Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO V Nových Zámkoch tiekli nervy: Fraser zmastil Urbana, zasahovať musela aj polícia!

NOVÉ ZÁMKY - HKM Zvolen dokázal vyhrať v Nových Zámkoch 4:3, lenže stretnutie poznačil moment z úplného záveru.
Zdroj: 30621
Zdieľajte:

Po odznení sirény sa hosťujúci obranca Mark Fraser pustil do útočníka MHC Tomáša Urbana, ktorého počastoval niekoľkými údermi. V bitke mal jednoznačne navrch, no neprestal, ani po tom, čo český center očividne rezignoval.

Prečítajte si aj

Smial sa na maminej streľbe, svoju však znova vyladil úžasne

Obaja hráči si ale nič nedarovali už od prvej minúty a prakticky bolo len otázkou času, kedy sa do seba pustia. Keď Fraser schádzal z ľadu, tak na neho ešte priletelo pivo a balíček vreckoviek.

Vzápätí vznikla roztržka aj medzi striedačkami, kde si to potrebovali vysvetliť členovia realizačných tímov i tréneri, k poriadnemu fyzickému kontaktu medzi nimi neprišlo. Včas zasahovali členovia mestskej polície stojaci na danom mieste.

Prečítajte si aj

Országh: Čerepovec zužitkoval dve presilovky, preto zvíťazil

Uvidíme, či sa bude situácia dodatočne posudzovať: "Samozrejme, incident na konci zápasu ma mrzí. Vieme, čo za hráča je Fraser. To, čo si dovolil, to je vrchol. Som veľmi zvedavý, ako sa to dorieši, pretože z jeho strany to bolo úmyselné," povedal kouč domácich Milan Jančuška.

"Vyplynulo to z hry. Urban tam provokoval už dlhšie, potom mal niečo aj s Mitchellom. Fraser zhodil rukavice a zbil ho. Ja si myslím, že to patrí k hre. Trochu som bol prekvapený z reakcie pána Jančušku, ktorý ma obvinil, že som ho tam poslal ja, pritom tam bol už minútu pred tým. Nech si to pozrie na videu a nech to zhodnotí potom. On si to síce aj tak zhodnotí ako bude chcieť, ale plakať môže doma," nedal sa kouč HKM Andrej Podkonický.

ANKETA: Mal by Mark Fraser dostať dodatočný trest?

  • Áno

    37%

  • Nie

    63%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články