Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Hodgson chce strieľať góly, chváli priateľských ľudí v Detve

DETVA - HC 07 Detva priviedol do svojich radov dvoch zámorských hokejistov. Obrancu Bena Betkera a útočníka Haydena Hodgsona, ktorý sa okamžite zaradili medzi opory tímu. S druhým menovaným sa porozprával náš portál.
Zdroj: 30591
Zdieľajte:

Prečo si sa rozhodol prísť hrať do Detvy?

"Moje rozhodnutie prísť do Detvy bolo založené na skúsenostiach s tímami z ECHL, za ktoré som hral. Veci nefungovali presne tak, ako by mali, takže odísť do Európy bolo podľa mňa najlepšie rozhodnutie."

Prečítajte si aj

Majster z Banskej Bystrice rozviazal zmluvu s mladým útočníkom

Čo hovoríš na kvalitu Tipsport ligy?

"Kvalita ligy sa ťažko porovnáva so severoamerickými súťažami, pretože sa tu hrá odlišný štýl hokeja. Množstvo tímov má veľmi dobrých technických hráčov a hrajú často s pukom. Doposiaľ som ale nadšený kvalitou."

Ako si trávil Vianoce?

"Spoločne s mojím spolubývajúcim Benom Betker sme lyžovali na severe Slovenska."

Detva je malé mesto, prekvapilo ťa to?

"Áno, Detva je naozaj malá. V prvom momente to bolo rozhodne prekvapenie, no každý človek je veľmi priateľský. Veľmi mi to pripomína, keď som hrával za Sarniu Sting v OHL."

Aký je tvoj osobný cieľ do sezóny?

"Rád by som pomohol tímu tak, ako len viem. Chcem prinášať energiu a ofenzívnu hru do každého zápasu. Spravím všetko, aby so pomohol Detve posúvať sa tabuľkou nahor. Z osobného hľadiska je mojim cieľom určite strieľať góly."

Prečítajte si aj

Hanlon sa smial novinárom: Naposledy keď som išiel hore, vy ste išli dole

Poznáš nejakých severoamerických hráčov, ktorí hrajú v tejto lige?

"Áno, ešte v OHL, v tíme Erie Otters, hrával so mnou Jimmy McDowell."

Aké boli tvoje posledné sezóny v AHL a ECHL?

"V AHL som pochopil, aké to naozaj je a čo všetko obnáša, aby ste boli skutočne hráčom na top úrovni. Či už pri hraní v najlepších ligách v Európe alebo Severnej Amerike. Snažím sa byť preto v najlepšej forme, ako je to možné, aby som bol schopný konkurovať súperom na ľade."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články