Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kings by chceli znova trejdovať: Bude to Nylander, Coyle alebo Heinen?

LOS ANGELES - Tanner Pearson a Carl Hagelin boli súčasťou poslednej transakcie Los Angeles Kings, ktoré pred pár týždňami trejdovalo s Pittsburghom Penguins.
Zdroj: 20917
Zdieľajte:

Generálny manažér Kings Rob Blake má aktuálne opäť plnú hlavu starostí, čo vymyslieť, aby jeho tím vstal z dna tabuľky. Ako ideálny impulz sa javí výmena niektorého hráča.

Prečítajte si aj

Boston zaradil slovenského hokejistu na waiver listinu, hrozí mu koniec v zámorí

Novinári v zámorí hovoria hlavne o dvojici Jeff Carter - Tyler Toffoli. Obaja poberajú plat cez štyri milióny dolárov ročne, čo je kvôli ich nie príliš výrazným výkonom dosť.

Elliotte Friedman zo Sportsnet sa pohrával s myšlienkou, že by sa súčasťou LA Kings stal William Nylander, no ten medzičasom podpísal nový kontrakt v Toronte a jeho súčasťou je aj klauzula, podľa ktorej nemôže byť vymenený pod súčasným GM Maple Leafs, Kyleom Dubasom.

Prečítajte si aj

Štatistické ukazovatele Spengler Cupu: Kto dominuje medzisviatkovému turnaju?

V hre však sú Boston Bruins a Minnesota Wild, ktorí by mali záujem o Tylera Toffoliho. "Králi" by zas neboli proti, kedy za neho získali bostonskú dvojicu Danton Heinen - Anders Bjork, ale minnesotské duo Charlie Coyle - Joel Eriksson Ek. V hre sú aj prípadné draftové voľby.

V tejto situácii je stále všetko otvorené, aj keď podľa informácií zvnútra tímu chce Rob Blake dotiahnuť nejakú výmenu do Vianoc. Údajne kontaktoval aj ďalšie tri tímy, Carolinu Hurricanes, New York Islanders a Philadelphiu Flyers. V súvislosti s akými hráčmi sa nevie.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: prohockeyrumors.com

Diskusia

Podobné články