Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

26.kolo St.Nicolaus ligy tipuje Martin Hrotek

PREŠOV - Nedeľa prináša okrem najvyššej súťaže aj nižšiu. Do Zvolena príde Bratislava, ktorú hostí Prešov, Skalica otvorí bránu Martinu, do Trnavy vycestuje vo forme hrajúce Humenné, Michalovce po troch prehrách chcú body s Bystricou, Spišiaci privítajú Topoľčany a Nové Zámky B zrejme neujdu ďalšej kanonáde od Dubnice. Stretnutia tipoval redaktor TASR Martin Hrotek.
Zdroj: 30318
Zdieľajte:

Prešov - Bratislava 2

"Pokiaľ viem, tak "zvolenskí" Prešovčania získali viac bodov vonku než doma. Od HC Bratislava som v tejto sezóne očakával lepšie výsledky, no myslím si, že vo Zvolene si HC pripíše víťazstvo."

Skalica - Martin 1X

"Týmto dvom tímom by som doprial návrat do najvyššej súťaže. V ich vzájomnom zápase očakávam dobrý hokej. V tabuľke stoja bok po boku a je zrejmé, že pôjde o cenné body. Rezultát môže byť akýkoľvek, trochu viac však verím Skaličanom, najmä pre výhodu domáceho prostredia."

Trnava - Humenné X

"Zaujímavý zápas. Trnavčania nedali ani gól v uplynulých dvoch zápasoch. Proti Humennému budú chcieť doma vyhrať, hostia však majú dobrú najmä ofenzívu. Skúsil by som remízu v riadnom hracom čase."

Prečítajte si aj

Lušňák po odchode zo Zvolena ostáva v Tipsport lige, upísal sa konkurencii

Michalovce - Považská Bystrica 1

"Hráči Michaloviec prehrali uplynulé tri zápasy. Dovtedy však boli neohrozeným lídrom tabuľky a aj napriek spomínaným prehrám majú stále solídny náskok. Doma proti Považskej už musia vyhrať, aby sa nedostali do väčšej krízy. Ľahké to nebude, ale skôr to vidím na "jednotku."

Spišská Nová Ves - Topoľčany 2

"Ďalší zaujímavý zápas, ktorý nie je jednoduché tipovať. Aj Spišiaci chceli byť v tabuľke určite vyššie, v tomto záujme preto budú chcieť Topoľčancov zdolať. Tí budú chcieť dobyť východ aj druhýkrát v rade, nedávno získali cenné víťazstvo v Michalovciach. Držím palce Martinovi Uhnákovi a Lukášovi Tábimu, nech im to padá a nech ich tím potvrdí priaznivú bilanciu z nedávnych vzájomných zápasov."

Nové Zámky B - Dubnica 2

"Dubničania pôjdu do Zámkov nabudení po vysokom víťazstve nad Spišiakmi. O ich víťazstve proti najslabšiemu tímu súťaže nepochybuje asi nik a hoci si nezaujatý fanúšik želá niečo iné, zrejme to opäť bude iba otázka skóre."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články