Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V júli nie, v decembri áno

ŽILINA - Komunálne voľby nepriniesli zmeny len v niektorých mestách či obciach, ale aj v hokejových kluboch, ktoré figurujú pod hlavičkou mesta.
Zdroj: 30267
Zdieľajte:

To sa týka hokeja v Žiline. Ten už roky hráva pod skratkou MsHK, teda mestský hokejový klub. Práve štvrté najväčšie mesto na Slovensku sa usilovalo v letných mesiacoch tohto roka zachrániť hokej.

Najväčšie úsilie vynaložil lekár a politik Peter Durmis, no zastupiteľstvo bolo proti nemu, a tak po necelom mesačnom funkčnom období v provizórnom vedení klubu odstúpil. Nová hlava Žiliny Peter Fiabáne zvolala na pondelok zasadnutie, na ktorom sa obsadia posty v hokeji novými, resp. staronovými tvárami.

Prečítajte si aj

24.kolo St.Nicolaus ligy tipuje Matej Ševčík

Trojicu Choma, Kuric a Juriš má nahradiť spomínaný Durmis a Chlapík. V hre je príchod ešte tretieho funkcionára, no jeho meno ostáva nateraz v tajnosti. Primátor mesta spod Dubňa by mal zasadnúť do dozornej rady MsHK Žilina.

Prečítajte si aj

Aktuálny stav predaja vstupeniek na Winter Classic: Stále ich je v predaji dostatok!

Poslanec Jozef Juriš predloží návrh na schválenie dotácie 70 000 €, ktorá má byť pomocou v športovej činnosti hokejového klubu. Zároveň bývalý primátor Igor Choma sa v pondelok 3.12.2018 vzdal funkcie predsedu predstavenstva.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: zilinak.sk

Diskusia

Podobné články