Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

24.kolo St.Nicolaus ligy tipuje Matej Ševčík

PREŠOV - Streda bude patriť St.Nicolaus lige. Na Záhorie zavíta Považská Bystrica, šláger kola hlásia Michalovce, ktoré vyzvú Topoľčany, zadarmo hokej ponúkajú Spišiaci s Bratislavou, do slovenského Ríma pricestuje Dubnica, Martin si zopakuje vlaňajšie finále druhej ligy proti Humennému a súboj tabuľkových susedov odohrajú v Nových Zámkoch s Prešovom. Všetky duely si vzal na mušku Matej Ševčík, bývalý úspešný kouč Trnavy.
Zdroj: 30256
Zdieľajte:

Skalica - Považská Bystrica 1

"Aj napriek tomu, že Považania vedia uhrať dobré výsledky a majú dobrú defenzívu a ambiciózneho trénera, to domáce skalické prostredie zaberie a bude tam čistá jednotka."

Michalovce - Topoľčany 1

"Michalovce zatiaľ vládnu lige, a to doslova a do písmena. Konkurenciu majú, ale všetci, ktorí chodia hrávať na východ, vedia, že cesta sa podpíše na výkone. Topoľčany sú dobrý a kvalitný tím, no Dukla vyhrá."

Prečítajte si aj

V Spišskej Novej Vsi chcú rekord, na Bratislavu zadarmo!

Spišská Nová Ves - Bratislava X2

"Spišiaci mi boli vždy svojim konceptom a stratégiou sympatickí, ale myslím si, že zmeny, ktoré sa udiali v poslednom období v Bratislave, tak sa viacmenej preukážu na jej strane."

Trnava - Dubnica 2

"Trnava je tím, ktorý sledujem a najlepšie poznám. Z interného hľadiska jej patria moje sympatie, ale takisto veľmi dobre poznám Dubnicu a poznám aj niekoľko hráčov. Viem, aké sú tam ambície. Domácim určite nepomohli posledné výsledky a myslím si, že hostia budú úspešní."

Prečítajte si aj

VIDEO Bertuzzi zo striedačky udrel päsťou Calverta, dostal dvojzápasový trest

Martin - Humenné 1

"Martin sa snaží o návrat do najvyššej súťaže. Je taktiež sympatické, že sa snaží hrať s domácimi hráčmi a dáva svojej kvalitnej mládeži potrebnú strechu. Jeho úsilie prináša ovocie, hoci si myslím, že mu to bude trvať ešte nejaký rok - dva, aby stabilizoval celú situáciu. Mal by vyhrať, no Humenné patrí medzi mužstvá, ktoré netreba podceňovať."

Nové Zámky B - Prešov 2

"To je najľahší zápas na tipovanie. Prešov je v tabuľke nad svojim súperom, ale v Nových Zámkoch vyhrá. Farma zástupcu extraligy evidentne nespĺňa kritéria tejto ligy."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články