Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ďalšia bomba v Kladne? Jágr chce obrancu s 576 zápasmi v NHL!

KLADNO - Medzi fanúšikmi sa o tom hovorilo už dlho, teraz správu potvrdil aj sám majiteľ Jaromír Jágr. HC Kladno jedná s obrancom Jamesom Wisniewskim.
Zdroj: 15294
Zdieľajte:

"Ozval sa mi hráč a potom aj sám agent," povedal Jágr novinárom: "Záležať však bude na tom, či sa udržuje v kondícií, či túto sezónu korčuľoval a či bude mať vlastne záujem," hovorí česká legenda o rokovaniach s Wisniewskim.

Prečítajte si aj

Veľká výmena v KHL: Hviezda Kazane mieri do Ufy!

Ten strávil minulú sezónu v druhej nemeckej lige, kde získal skvelých 44 kanadských bodov. Nastupoval za Kassel Huskies. Vyhlásený bol za najlepšieho obrancu ligy, potom si za USA zahral aj na ZOH 2018 v Pjongčangu.

"Ak sa dohodneme, tak pred Vianocami to určite nebude. Určite bude chcieť zostať doma s rodinou, má dve malé deti," prezradil Jágr. Kladno by tak malo razom v defenzíve tri výrazné mená - Brendon Nash, Jiří Říha a James Wisniewski.

Prečítajte si aj

Vyhlásenie HK Nitra k incidentu zo zápasu Nitra – MAC

Wisniewski v NHL odohral 576 stretnutí (54+227). Postupne nastupoval za Chicago, Anaheim, New York Islanders, Montréal, Columbus a Carolinu. Po konci kariéry v NHL sa mihol vo Vladivostoku.

V ročníku 2010/2011, kedy nastupoval za Islanders a Canadiens, zaznamenal až 51 bodov, čo bola jeho jednoznačne najlepšia sezóna v kariére.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokej.cz

Diskusia

Podobné články