Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Bratislavu už nekomentuje, Topoľčany sú najlepší tím, v akom dosiaľ hral

HUMENNÉ - Topoľčany merali ďalekú cestu na východ, aby si odtiaľ zobrali plný bodový zápis. Na ľade Humenného viedli, prehrávali a opäť viedli, no posledné vedenie si už nedali vziať, ale ešte ho poistili potrebnými gólmi. Základ triumfu hostí položil útočník Martin Kalináč, autor dvoch prvých gólov "Žochárov".
Zdroj: 30168
Zdieľajte:

Nie tak dávno ste z Bratislavy zamierili späť do Topoľčian. Prečo?

"K tejto téme by som sa viac nechcel vracať, ani podrobnejšie vyjadrovať. Prestup je spečatený a myslím si, že sme sa s klubom rozišli v dobrom. Každopádne si Bratislavu vážim za poskytnutú šancu."

Pod Vihorlatom ste vyhrávali o dva góly, následne o jeden prehrávali a suma summarum, nakoniec je z toho víťazstvo o tri góly...

"Hlavne diváci si museli užiť piatkový večer. Nedávno som posilnil Topoľčany a chalani mi hovorili, že takéto zápasy absolvujú častejšie, resp. majú kolísavé výkony. Samozrejme, bol by som najradšej, keby sme sa takýmto okamihom vyhýbali. Áno, dokázali sme z 3:2 vyrobiť konečných 3:6, ale bolo v tom viacero nedobrých faktorov, na ktorých musíme určite pracovať."

Prečítajte si aj

Konflikt pri podávaní rúk? Poprad bol toho svedkom

Trojbodový úlovok na východe musí dvojnásobne hriať pri srdci. Humenné trestné strieľanie využilo a prvýkrát viedlo, hneď na to vy ste ho nedali, ale tešíte sa z plného bodového zisku. Paradox?

"Čaká nás séria náročných súbojov, čiže radosť je na mieste. Čoskoro si zmeráme sily s favoritmi ako Martin, či Michalovce. Výhru v Humennom si nesmierne vážime a vzhľadom k predchádzajúcim výsledkom, tieto body majú pre nás obrovskú cenu."

Prejavila sa vo vašich radoch nervozita, keď padol tretí gól do brány Hala?

"Jasné, pokojní sme veľmi neboli. Avšak Topoľčany majú najskúsenejších hráčov, s akými som doteraz hrával. Sú to borci, ktorí vedia upokojiť situáciu. Preto sa všetci tešíme, že to takto vypálilo."

Pozrite si aj

VIDEO Országh na konferencii: Už je toho dosť!

Každý, kto sleduje St.Nicolaus ligu tvrdí, že váš tím bude úspešný, lebo ste zdvihli jeho výkonnosť. Ostanete skromní, alebo dáte skupine ľudí za pravdu?

"To by som si nedovolil označovať sa za hviezdu. Je však pravdou, že sa mi bodovo darí a postupne zbieram dôležité body pre tím. Terajšia kabína si dovolím povedať je najlepšia, kde som doteraz pôsobil v nižšej súťaži. Samozrejme, nikoho nechcem uraziť ani ho podceniť, ale v Topoľčanoch sú hokejisti, ktorí už majú niečo za sebou. Som veľmi rád, že si môžem zahrať s Kováčikom, Ďurčom či Podstavkom. Pri takýchto hráčoch sa môžeme veľa veci naučiť."

Fanúšikom adresujete ideálne pozvánky na domáce stretnutia. Už niekoľkokrát padla tisícka, v porovnaní s minulými sezónami, kedy sa tak dialo až v play-off. Prekonáte rekord Martina 2089 divákov?

"Odkedy sa taktovky ujal Ľubo Hurtaj, klub išiel neskutočne hore. Pozitívne zmeny vycítili aj priaznivci. Ako príklad uvediem môj prvý zápas proti Prešovu, kde prišlo vyše tisíc ľudí. Myslím si, že naši diváci majú viac dôvodov, prečo chodiť na hokej. Zápasy majú grády a keby som nebol hokejista, určite už len kvôli tým hráčom by som si išiel pozrieť zápas."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články