Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Konflikt pri podávaní rúk? Poprad bol toho svedkom

POPRAD - Bez ohľadu na výsledok je tradičným prejavením obojstrannej úcty súperov pozápasové podávanie rúk. Nie vždy to musí skončiť len pri tom.
Zdroj: 30142
Zdieľajte:

HK Orange 20 v priebehu 24 hodín vyfasoval dva identické debakle od Nitry a Popradu pomerom 0:8. V oboch prípadoch sa mladíci držali len prvú tretinu, no potom sa rýchlo rozsypali.

Prečítajte si aj

Po polroku zmenil pôsobisko, vrátil sa domov

Keď zaznela posledná siréna, ktorá ukončila vložený súboj, na rad prišlo klasické podávanie rúk. V momente, kedy sa k sebe blížila dvojica Petran - Havrila, došlo ku konfliktu. Urastený obranca "kamzíkov" zdrapil za dres o dve hlavy nižšieho Havrilu a čosi mu dohováral.

Prečítajte si aj

Prestupová bomba: Florbal hrával ešte s Demitrom, teraz Hossa posilnil AS Trenčín

Mladík zistil, že proti rodákovi z Liptovského Mikuláša nemá šancu, a tak radšej ufujazdil do kabíny. Pri tom si stihol ešte vypočuť jednu vetu, ktorú mu adresoval Petran: "Radšej sa nauč hrať hokej,!" Čo sa v skutočnosti stalo a čo tejto potýčke predchádzalo, sa môžeme iba domnievať. S veľkou pravdepodobnosťou sa dá predvídať, že spúšťačom hnevu popradského hráča mohol byť práve mladý reprezentant Matúš Havrila.

Fakt, že Marcel Petran sa radí k hráčom, ktorý sa neboja zastať spoluhráčov, alebo zhodiť rukavice, dokonale potvrdzuje nasledujúce video, kedy pôsobil v Banskej Bystrici.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články