Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

19.kolo St.Nicolaus ligy tipuje Marián Škuba

PREŠOV - Takmer všetky dvojice majú svojich favoritov. Tie nie vždy sa musia naplniť. Humenné si to rozdá s tabuľkovým susedom z Bratislavy, Líder v derby hostí Spišskú Novú Ves, krajské derby sa odohrá v Trnave proti Skalici, Považania druhýkrát za mesiac privítajú Prešov, súboj zdolaných z predošlého kola zohrajú pod Tríbečom a Martin by mal zaznamenať kanonádu v Nových Zámkoch. Zápasy tipoval bývalý redaktor Korzára a súčasný zodpovedný redaktor Podvihorlatských novín Marián Škuba.
Zdroj: 30080
Zdieľajte:

Humenné - Bratislava 1

"Súboj východ proti západu, susedia v tabuľke. očakávam vyrovnaný hokej. Oba tímy získali gro svojich bodov v domácom prostredí, preto sa prikláňam na stranu humenských "levov". Do úvahy možno príde aj dlhá cesta od Dunaja pod Vihorlat."

Michalovce - Spišská Nová Ves 1

"Papierovo by malo byť všetko na "1", avšak Spišiaci sú nevyspytateľný tím, motivuje ich určite aj ostatná výhra so silným Martinom. Teraz však cestujú na michalovský ľad, kde nemusia, iba môžu."

Prečítajte si aj

Za jedinca trpí celý káder

Trnava - Skalica 2

"Misky váh sú naklonené na stranu Záhorákov, ale hokejisti zo slovenského Ríma dokážu potrápiť kohokoľvek. Naposledy tuho bojovali s Michalovcami, teraz ich čaká opäť tvrdý oriešok. Asi ho nerozlúsknu."

Považská Bystrica - Prešov 1

"Domáci potrebujú body na účasť v osmičke, hostia sa chcú konečne uchytiť, len sa im akosi nedarí. Mala by rozhodnúť sila domáceho ľadu."

Prečítajte si aj

Hackett má nový klub, pôsobiť bude v tíme kanadských Red Wings

Topoľčany - Dubnica X2

"Jasný šláger kola. V očakávaní vyrovnanosti oboch tímov si myslím, že nepadne veľa gólov a bude to výsledok s maximálne jednogólovým rozdielom."

Nové Zámky B - Martin 2

"Nechcem mladíkov rezervy dehonestovať, ale na martinského súpera nemajú nárok. Tobôž, keď hokejisti z Turca pustili perie na Spiši, takže "povinnú" jazdu musia zvládnuť trojbodovo."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články