Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Poprad získa fínskeho obrancu, pracuje aj na novom brankárovi

POPRAD - V posledných dňoch opustili HK Poprad obranca Lukáš Kozák, ktorý zamieril do Karlových Varov a slovinský brankár Luka Gračnar, ten posilnil HC Innsbruck.
Zdroj: 29258
Zdieľajte:

Vedenie klubu preto pracuje na doplnení kádru, jednu posilu už získalo: "Musíme adekvátne reagovať a už teraz sme v kontakte s niektorými brankármi. Na spolupráci sme sa dohodli aj s fínskym obrancom, ktorého predstavíme fanúšikom zajtra, keď pricestuje," uviedol dôvod ukončenia kontraktu riaditeľ HK Poprad Ľudovít Jurinyi.

Prečítajte si aj

Mal byť veľkou hviezdou slovenského hokeja, no v tejto sezóne skončil už v druhom podpriemernom klube

K rozviazaniu zmluvy došlo po iniciatíve brankára. „Luka je reprezentačný brankár a aby sa tam udržal, potrebuje chytať. Spoločne s agentom nás preto požiadal o uvoľnenie do klubu, v ktorom bude mať istú pozíciu jednotky,“ pokračoval Jurinyi.

„Luka k nám prišiel po náhlom ukončení pôsobenia brankára Vladimíra Kováča. Dostal u nás priestor v bráne, ale od začiatku vedel, že naša stratégia je postavená na dvoch vyrovnaných kvalitných brankároch a nikto nemá pevnú pozíciu. Tomáš Vošvrda chytá výborne a Luka neodchytal veľa zápasov. Mrzí nás situácia, ktorá nastala, ale tak to v hokeji chodí. O tom, že sa to môže stať, sme sa rozprávali na začiatku,“ objasnil situáciu Jurinyi.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkpoprad.sk

Diskusia

Podobné články