Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Trenčianski Gladiátori zničili súpera z Budapešti 10:2

TRENČÍN - Vysokoškoláci z Trenčína, zdá sa, boli v poslednom zápase EUHL (Európska univerzitná hokejová liga) poriadne pri streleckej chuti. Na svojom súperovi z Budapešti si zgustli, keď po dvoch tretinách vyhrávali 10:0. V záverečnej časti však upustili zo svojej hry a hosťom tak poskytli príležitosť na skorigovanie skóre.
Zdroj: 30045
Zdieľajte:

Gladiators Trenčín – Hokiklub Budapešť 10:2 (4:0, 6:0, 0:2)

Góly a asistencie: 1. Huňa (Kopecký), 2. Berák (Jánoš, Mikuš), 13. Madový (Berák, Hegyi), 17. Berák (Mikuš, Hegyi), 21. Trenčan (Huňa), 22. Božík (Klokov, Staňo), 23. Osvald (Trautenberger, Mečiar), 29. Kopecký (Trenčan, Habšuda), 34. Trenčan (Huňa), 39. Huňa (Kopecký) – 52. Fekete (Z. Vajda), 57. Keiser (Korosi, Baranyai)

Vylúčení: 2:2 na dve minúty, navyše Trautenberger (GLA) 5+DKZ, presilové hry: 2:1, oslabenia: 1:0, pomer striel: 31:15

Rozhodovali: Pleško – Jurčiak, Rehák, 234 divákov

Prečítajte si aj

Reprezentačná prestávka najviac zamestnáva manažérov vo Švajčiarsku

Gladiators Trenčín: Dušák – Huňa, Božík, Habšuda, Suzakov, Kopecký, Simko, Klokov, Matejka, Trenčan, Hegyi, Porubský, Osvald, Jánoš, Madový, Staňo, Mečiar, Mikuš, Trautenberger, Berák, Balaj

Hokiklub Budapešť: Gadacsi (22. Zaka) – Berendi, Z. Vajda, Keiser, Szopos, Soos, Halaszik, Fekete, T. Vajda, Bán, Sandorfy, Gyurgyev, Tanka, Szabo, Levente, Baranyai, Jaszai, Rull, Korosi

Trenčania vstúpili do zápasu veľmi rýchlym gólom – už v 37. sekunde využili prečíslenie a spomedzi kruhov zakončoval Huňa. Netrvalo dlho a domáci pridali ďalší presný zásah, tento raz sa spoza hráča presne trafil Berák. Vysokoškoláci z Trenčína boli pri chuti, v 13. minúte bol strelou od modrej úspešný Madový, len o niečo neskôr vyšla individuálna šanca Berákovi. V 18. minúte na seba po prvý raz v zápase upozornili i hráči z Budapešti, keď to spomedzi kruhov skúšal Korosi, ale Dušák bol v bránke pozorný.

Prečítajte si aj

Skúsený švédsky brankár mieri po odchode z Košíc do Rumunska

Tak, ako vyšiel Gladiátorom vstup do úvodnej tretiny, tak to bolo i v tej druhej. Hneď v 13. sekunde využil šancu počas vlastného oslabenia Trenčan, o chvíľu neskôr sa presadil strelou zľava Božík. Šiesty presný zásah už vyhnal hosťujúceho gólmana z bránky, no ani jeho nástupca nevydržal dlho s čistým kontom; v 23. minúte upravoval skóre strelou spomedzi kruhov Osvald. Vysokoškoláci z Budapešti sa napriek nepriaznivému stavu nevzdávali; z pravej strany to na Dušáka skúšal Ban, následne spred bránky Gyurgyev. Presné zásahy ale prišli opäť len na strane domácich – na 8:0 upravoval zľava Kopecký, následne sa presadil druhý raz v zápase Trenčan a tiež Huňa.

Za stavu 10:0, zdá sa, že sa Gladiátori uspokojili a v záverečnej časti prestali hrať svoju hru. Vysokoškoláci z Budapešti si tak dokázali vybojovať hneď niekoľko šancí – spoza obrancu to skúšal Tanka, z ľavého kruhu Rull. Následne si zahrali 5-minútovú presilovú hru, počas ktorej sa strelou do pravého horného rohu presadil Feketea v závere upravil tečom spred bránky skóre Keiser. Záverečná tretina tak patrila hosťom, ktorí dokázali skorigovať nepriaznivý stav dvomi presnými zásahmi.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Gladiators Trenčín

Diskusia

Podobné články