Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Reprezentačná prestávka najviac zamestnáva manažérov vo Švajčiarsku

BERN - Reprezentačná prestávka dáva čas manažérom švajčiarskych klubov získať nejaké posily, po ktorých takmer každý tím volá.
Zdroj: 28619
Zdieľajte:

Na pretrase sú hlavne dvaja hráči, Enzo Corvi a Gregory Hofmann, ktorí budú po sezóne jednoznačne najlepšími voľnými hráčmi so švajčiarskou národnosťou a získať ich chce mnoho klubov.

Zoznam pri oboch sa zužuje. Čo sa týka Hofmanna, tak toho chcú HC Lugano, Lausanne HC alebo EV Zug. Na druhej strane, Corvi nejedná so žiadnym mužstvom.

Prečítajte si aj

Skúsený švédsky brankár mieri po odchode z Košíc do Rumunska

Tréner EV Zug Reto Kläy dúfa, že v jeho mužstve ostane Reto Suri. Ten bude po skončení sezóny voľným hráčom, čiže záujem už hlásia HC Lugano a HC Fribourg-Gottéron.

Lausanne HC zas plánuje získať na budúcu sezónu dvojicu Tristan Scherwey a Gaëtan Haas. Zároveň je verejným tajomstvom, že v klube bude pôsobiť aj Cody Almond.

SC Bern jedná o návrate Sämiho Kreisa, ktorý aktuálne zarezáva v Bieli. Alex Chatelain chce navyše v hlavnom meste predĺžiť zmluvy s Andrewom Ebbettom a Callem Anderssonom.

Obľúbenou témou vo Švajčiarsku je aj brankár Niklas Schlegel. 24-ročný hokejista je hráčom ZSC Lions a rokuje o novom angažmáne, čo potvrdil aj jeho agent. Veľký záujem má hlavne trio HC Lugano, SC Bern a HC Davos.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: swisshockeynews.ch

Diskusia

Podobné články