Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ján Nosko je rád, že Winter Classic bude v Banskej Bystrici, mesto poskytne technickú podporu

BANSKÁ BYSTRICA - Winter Classic sa stretol s veľmi pozitívnym ohlasom aj u primátora Banskej Bystrice Jána Noska, ktorý povedal niekoľko viet pre hokejovysvet.sk.
Zdroj: 30015
Zdieľajte:

V sobotu 2.3.2019 sa na futbalovom štadióne v Banskej Bystrici predstavia legendy slovenského hokeja, v nedeľu fanúšikov čaká veľké derby medzi HC ´05 iClinic Banská Bystrica a HKM Zvolen: "Som veľmi rád, že práve Banská Bystrica bude organizovať toto podujatie. Je to dobrý výber, ľudia tu žijú športom. Zo strany mesta Banská Bystrica urobíme všetko pre to, aby toto podujatie bolo úspešné," povedal primátor mesta Ján Nosko na tlačovej konferencii.

Prečítajte si aj

Winter Classic hostí Banská Bystrica, fanúšikovia uvidia Zápas legiend aj derby „baranov“ so Zvolenom

Richard Lintner komunikoval rozhodnutie dostať toto podujatie pod Urpín aj s ním, Nosko to okamžite prijal: "Prišiel s ponukou, že Banská Bystrica spĺňa podmienky. Ja som veľmi rád, že prvý Winter Classic sa bude hrať v našom meste, v meste športu. Hokejový klub navyše získal posledné dva tituly, šport tu má slušné zázemie," pochvaľoval si v rozhovore pre náš portál.

"Bavili sme sa o tom, ako do toho môže mesto vstúpiť. Poskytneme podporu, čo sa týka technického zabezpečenia, ako pri MS hasičov a taktiež pri sprievodných podujatiach," prezradil Nosko niečo z rozhovorov s Lintnerom.

Prečítajte si aj

Bacashihua opúšťa Poľsko už po piatich zápasoch, mieri do druhej ligy

Samotný primátor podujatie na začiatku februára rozhodne navštívi: "Určite ako divák. Teším sa na to. Verím, že počasie vyjde a diváci budú spokojní a odnesú si nezabudnuteľné zážitky," dodal Ján Nosko pre hokejovysvet.sk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články