Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Prekoná Laborec doterajší rekord Turca?

MICHALOVCE - Ostrosledovaným súbojom nedeľňajšieho 16.kola St.Nicolaus ligy je nepochybne duel pri Laborci, v ktorom Michalovce v priamom boji o prvé miesto vyzvú lídra z Martina.
Zdroj: 29982
Zdieľajte:

Či Martin, alebo Michalovce, obaja patria k suverénnym lídrom súťaže. Od začiatku na správnu nôtu naštartovali svojich priaznivcov, ktorí chodia v počtoch, ktoré môžu schovať polovicu tímov extraligy.

Na klub z Turca sú zvedaví predovšetkým z toho dôvodu, že po rýchlom páde do druhej ligy a rýchlom povstaní o ligu vyššie, túži niekdajšia hokejová bašta návrat medzi elitu.

Prečítajte si aj

16.kolo St.Nicolaus ligy tipuje Dominika Jandurová

V Martine vyčistili interiér novými ľuďmi, ktorí majú chuť poctivo pracovať a rozvíjať hokej v meste. Súčasné výsledky hovoria jasnou rečou. V pätnástich kolách základnej časti ako jediný ešte nenašiel premožiteľa v riadnej hracej dobe.

Do oka padnú hlavne štatistiky, ktoré sa týkajú návštevnosti. Dukla doposiaľ zaznamenala najvyššiu v stredu 31.10. proti Humennému (7:6pp), keď do hľadiska prišlo 1650 divákov. Martin už dvakrát prekročil hranicu dvoch tisíc. V 5.kole práve s majstrom navštívilo štadión 2089 divákov a naposledy na dušičkové kolo so Skalicou 2109.

Pozrite si aj

VIDEO: Toto si nesmieš dovoliť!

Na mieste je teda otázka, potvrdia fanúšikovia Michaloviec stúpajúcu tendenciu návštevnosti už v 16.kole v súboji s martinským lídrom? Odpoveď sa dozvieme v nedeľu večer.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články