Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

16.kolo St.Nicolaus ligy tipuje Dominika Jandurová

PREŠOV - Netradične v nedeľu je na programe St.Nicolaus liga. Béčko Zámkov doma hostí Topoľčany, Bystrica si to rozdá s Trnavou, malé derby zohrajú v Skalici, kde pricestuje Bratislava, veľký šláger uvidia diváci Michaloviec s Martinom, Dubnica sa zastaví na strednom Slovensku, aby olúpila Prešov a neskoro večer si skrížia hokejky Spišiaci s Humenným. Na zápasy si posvietila Dominika Jandurová, ktorá pracuje ako asistentka pedagóga základnej školy v Kežmarku.
Zdroj: 29979
Zdieľajte:

Nové Zámky B - Topoľčany 2

"Ani netreba písať, kto vyhrá. Vieme, že domáci len pripravujú hráčov na prechod k seniorom a hoci doteraz majú nulu na bodovom konte, tá im ostane aj po tomto zápase."

Považská Bystrica - Trnava 1

"Trnava v piatok zanechala dobrý dojem v Humennom, keď prehrala len 2:3. Aj Považania boli vyrovnaným súperom Michalovciam, no tiež padli. V tomto stretnutí sú papierové predpoklady na strane hostiteľov."

Pozrite si aj

VIDEO: Toto si nesmieš dovoliť!

Skalica - Bratislava 1

"Záhoráci sú na domácom ľade veľmi silní a body od nich sa nevozia. Naposledy to pocítil v plnej miere Prešov, ktorý ani nedal gól. Bratislava začala sympaticky, ale pomaly sa začína usádzať v polovici tabuľky a smerom hore jej to akosi nejde."

Michalovce - Martin X

"To je súboj, ktorý púta obrovskú pozornosť. Pokiaľ viem, tak Martin doteraz neprehral v riadnom čase. Michalovce sú známe nátlakovým hokejom a výborným hľadiskom. Bolo by na čase, keby hostia už prehrali, ale tu to vidím tak, že ešte udržia brilantnú sériu. Remíza bude spravodlivá."

Prešov - Dubnica 2

"Po dvoch výhrach zase prišli prehry. Prešovčanom sa nedarí hrať v jednom rytme a majú to o to horšie, že sa nemôžu oprieť o svojich divákov. Dubnica je úplne iná ako v minulej sezóne a tentoraz sa hráči javia ako ozajstné posily a nie len mená na papieri."

Prečítajte si aj

Za štyri mesiace štyri kluby, motivuje druholigová výzva

Spišská Nová Ves - Humenné 2

"Tradičné východniarske derby, ktoré v tomto prípade pozná favorita. Je ním humenský nováčik. Skúsenosti i kvalita je v jeho radoch, preto zo Spiša odíde s plným bodovým ziskom."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články