Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Za štyri mesiace štyri kluby, motivuje druholigová výzva

HUMENNÉ - Hanbiť sa nemusia. Hokejisti Trnavy pricestovali do Humenného s nie kompletnou súpiskou, ale statočne vzdorovali, ba dokonca hneď z prvej zápasovej strely vyhrávali. Postupne sa ukázalo, kde bola kvalita a do autobusu nastupovali po prehre 2:3. Druhý duel v trnavských farbách odohral obranca Ivan Kohút.
Zdroj: 29971
Zdieľajte:

Už ste v ďalšom klube. Po Topoľčanoch a Prešove, prišla na rad Trnava. Aké bolo stretnutie napriek tesnej porážke?

"Najmä prvú tretinu sme hrali veľmi dobre, čo sme podčiarkli vedúcim gólom. Navyše sme boli Humennému rovnocenným partnerom. Neskôr nás prevýšili v korčuľovaní a mali viac energie. Dostali sme dva rýchle góly, na ktoré sme už nevedeli odpovedať."

Keď dal ten prvý gól Ondrej Valo, stiahli ste sa dozadu. Vo vašom prípade otvárať hru, by znamenalo priveľké riziko. Súhlasíte?

"My ani nemôžeme hrať otvorené partie, to si povedzme priamo. Mali sme za sebou dlhé cestovanie, ale nechcem sa na to vyhovárať. Domáci boli o krok lepší, preto sme padli."

Pozrite si aj

VIDEO: Vyhrávali 5:1, ale prehrali 7:6pp!

K čomu vás nabádal tréner Macko?

"Nie je nováčik ako nováčik. Humenné má výborný káder. Vyzýval nás ku korčuľovaniu i pozornej defenzívnej hre. Nie vždy to bolo úspešné a bohužiaľ, nevedeli sme si poradiť ani s brejkovými situáciami."

Nie ste súčasťou "Prešova", do ktorého ste nedávno prišli. Prečo?

"To si nechám pre seba. Teraz sa venujem Trnave a dúfam, že sa nám podarí zlepšiť tabuľkové postavenie, pretože desiate miesto nám akosi nepatrí."

Prečítajte si aj

Prešovčania sa majú na čo tešiť: Od augusta budúceho roka ich čaká vynovený stánok!

Sú striedavé štarty v Leviciach prospešné, alebo je to o ťahaní nôh z veľkej porcie?

"Poviem to na rovinu - Levice myslia na postup. Prispôsobili tomu tvar kabíny, ktorú si podľa predstáv buduje Marcel Ozimák. Získal viacero skúsených hráčov, ale dal možnosť aj domácim chalanom. Určite to nie je na škodu vecí hrať aj tam, ale akurát tento týždeň je veľmi náročný, pretože v priebehu štyroch dní odohrám štyri zápasy."

Vo všeobecnosti vieme, že slovenský Rím je zameraný na hokejových študentov. Trafili sme sa, prečo ste tam?

"Študujem, to je pravda, ale s klubom to nemá nič spoločné. Mám individuálny študijný plán a je mi jedno, kedy a kde hrám. Dávam do toho všetko."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články