Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Pomocná ruka od niekoho, kto sám potrebuje pomoc?

BRATISLAVA - Slovan Bratislava v KHL opäť horí v každom zápase. Áno, mal aj bodovú žatvu, ale tá veľmi rýchlo odišla do zabudnutia.
Zdroj: 29948
Zdieľajte:

Slovanisti odohrali dve stretnutia mimo svojho domovského stánku. V rámci KHL games 2018 sa predstavili v neďalekej Viedni, kde privítali dvoch velikánov súťaže - CSKA Moskva a Petrohrad.

Prečítajte si aj

Potvrdené: Slovan získal svoju bývalú ofenzívnu hviezdu!

V oboch súbojoch ich súperi neostali nič dlžní svojmu menu. Moskve zápasy so Slovanom chutia a držia rekord. V ročníku 2014/15 ruský klub nadelil nášmu hlavnému mestu tucet gólov a nedostal žiadny. Po necelých troch rokoch sa mu to takmer podarilo, presnejšie 26.10. v spomínanej Viedni vyfasoval Slovan 9:0. Aby toho nebolo málo, o dva dni neskôr "nakúpil" od Petrohradu 7:0.

Prečítajte si aj

14.kolo St.Nicolaus ligy tipuje Peter Gápa

Pod vplyvom týchto výsledkov sa začali prostredníctvom internetu šíriť vtipné frázy či obrázky na adresu zverencov Vladimíra Országha, ktorý zároveň naznačil veľkú nespokojnosť s výkonmi legionárov. Slovan sa už šiesty rok trápi v nadnárodnej lige, menilo sa párkrát personálne obsadenie, ale želaný efekt to stále neprináša.

Prečítajte si aj

Do Banskej Bystrice sa vracia Michal Hudec, Košecký a Giľák odchádzajú na hosťovania

Najnovšia informácia z kuchyne "orlov" hovorí o návrate slovinského reprezentanta Žigu Jegliča. Ten v Bratislave už v minulosti hrával a zaradil sa medzi miláčikov tamojšieho publika. Na ZOH 2018 v Pjongčangu sa však "preslávil" pozitívnym dopingovým testom, z čoho pramenila stopka na osem mesiacov. Lehota uplynula a 30-ročný odchovanec Kranj prichádza do známeho prostredia.

Prečítajte si aj

V prvej Říhovej nominácii aj duo slovanistov a veterán Novotný

Zlé obdobie jediného nášho zástupcu v KHL nie je závideniahodné, preto sa natíska otázka, či je návrat univerzálneho útočníka tým správnym riešením, nakoľko má veľký herný výpadok a z druhého hľadiska ho berie klub, ktorý sám potrebuje pomoc, predovšetkým finančnú? Treba len veriť, že mali v hlavnom meste šťastnú ruku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články