Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

14.kolo St.Nicolaus ligy tipuje Peter Gápa

PREŠOV - Predsviatočné kolo postaví do pozoru všetkých fanúšikov St.Nicolaus ligy. Zo stredu krajiny sa na Záhorie vyberie prešovská výprava, v Michalovciach sa odohrá druhá tohtosezónna bitka o Laborec, rozbehnutá Dubnica navštívi metropolu Spiša, slovenský Rím privíta Žochárov, Bratislava by si po čase mala schuti zastrieľať proti Novým Zámkom a Martin sa pokúsi vrátiť prehru Považanom z prvého vzájomného súboja po predĺžení. K slovu tipéra sa dostal bývalý hráč našich líg Peter Gápa.
Zdroj: 29940
Zdieľajte:

Skalica - Prešov 1

"Myslím si, že Skalica je dosť skúsený tím nato, aby si nenarobil problémy v zápase proti Prešovu. Takže očakávam jasnú výhru domácich."

Michalovce - Humenné 1

"Také menšie východniarske derby, ktoré lepšie zvládnu domáci, ale očakávam vyrovnaný súboj a dobrý hokej v dobrej atmosfére."

Spišská Nová Ves - Dubnica X

"Myslím si , že to bude veľký boj o body. Aj keď je ešte skoro, Spišaci body potrebujú a naopak Dubnica, určite nepricestuje len tak na výlet. Podľa mňa to bude tesné. Uvidíme, kto to zvládne lepšie."

Prečítajte si aj

Hokejovysvet.sk spúšťa anglickú sekciu stránky

Trnava - Topoľčany 2

"Trnava je doma nepríjemný súper, no Topoľčany po výhre v poslednom kole s Michalovcami budú nabudené, a tak si myslím, žeby mali potvrdiť rolu favorita aj vonku."

Bratislava - Nové Zámky 1

"Očakávam výhru domácich. Nové Zámky B by sa mali viac zamerať na poctivú defenzívu , pretože 123 gólov za 14 zápasov je veľa. Prajem im nedostávať už debakle, aj keď si myslím, že to budú mať ťažké s udržaním tesného výsledku. Mala by to byť jednoznačná záležitosť domácich."

Martin - Považská Bystrica 1

"Martin je favorit a myslím si , že to doma zvládne, aj keď Bystrica už nie je ľahký súper ako kedysi, kvalita je však na strane domácich."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články