Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Najväčší hokejový cestovateľ končí v ďalšom tíme, začína to byť nekonečný príbeh

HERSEY - Neuveriteľný príbeh amerického útočníka Jeremyho Morina pokračuje.
Zdroj: 27021
Zdieľajte:

27-ročný krídelník nezískal kontrakt v tíme Hersey Bears, ktorý je účastník AHL a farmou Washingtonu Capitals. Zaň nastúpil na tri stretnutia, zaznamenal iba dve trestné minúty.

Prečítajte si aj

Naživo: Všetky prestupy a špekulácie na jednom mieste

Rodák z Auburnu prežil nesmierne zaujímavú sezónu 2017/18, na začiatku ktorej sa rozhodol odísť do Európy, kde podpísal kontrakt s účastníkom KHL Yugrou Chanty-Mansijsk, lenže v drese ruského mužstva nastúpil iba na tri zápasy.

Zhruba v polovici decembra si bývalého hráča Chicaga Blackhawks kvôli zraneniam vo svojom tíme všimli zástupcovia SC Bern a taktiež ho pozvali na skúšku. V tej neuspel, odohral iba jediný duel NLA.

Prečítajte si aj

Návrat strateného syna: Do Slovana sa má vrátiť slovinský útočník!

Následne odišiel do ECHL, aby mal zápasovú prax. V drese celku South Carolina Stingrays stihol dve stretnutia (0+1) a na skúšku si ho zobral fínsky tím HPK Hämeenlinna. Nastúpil sedemkrát, získal štyri body, no taktiež nezískal stály kontrakt.

Piatym klubom, za ktorý Morin počas minulého ročníka nastúpil, bol HC Davos a to v rámci Spengler Cupu. Tam sa mu bodovo darilo, v štyroch stretnutiach vsietil až tri góly a na jeden prihral.

Prečítajte si aj

Český Chomutov hlási obrovskú posilu, získal kanadského reprezentačného brankára so skúsenosťami z NHL

Začiatkom januára sa ale usadil v druhej švajčiarskej súťaži NLB, kde s mužstvom SC Rapperswil-Jona Lakers postúpil do elitnej kategórie. Pomohol k tomu devätnástimi stretnutiami (5+9). V klube však nepokračuje.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články