Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

FOTO Gagarinov pohár na Bratislavskom hrade a pri Čumilovi

BRATISLAVA – Sedem významných pamiatok hlavného mesta a trofej pre víťaza Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL). Slávny Gagarinov pohár zavítal v rámci World Games 2018 nakrátko do Bratislavy. Hokejisti Slovana odohrajú premiérový zápas World Games už na budúci týždeň 26. októbra vo Viedni proti CSKA Moskva. O dva dni neskôr 28. októbra sa stretnú s SKA Petrohrad. 
Zdroj: 29706
Zdieľajte:

Gagarinov pohár, ktorý je súčasťou ruského národného pokladu, navštívil v sprievode organizátorov WorldGames 2018 vybrané pamiatky hlavného mesta Slovenska. Zábery budú slúžiť na propagáciu akcie.„Gagarinov pohár bude v rámci WorldGames k dispozícii aj fanúšikom a to pred súbojom Slovana Bratislava s SKA Petrohrad, ktorý je na programe 28. októbra vo Viedni,“ povedal viceprezident KHL Georgij Kobyljanskij.

Pozrite si aj

VIDEO Sporný moment v Bratislave: Pán rozhodca, toto sa pískať nemalo!

Ako prvý navštívil Gagarinov pohár Bratislavský hrad, odkiaľ ho organizátori presunuli na vyhliadkovú vežu UFO, kde vzniklivo výške 95 metrov zábery so scenériou Starého mesta, vrátane Dómu sv. Martina. Práve fotografovanie na streche reštaurácie bolo najnáročnejšie, čo sa týka logistiky. Samotná trofej je totiž vysoká 85 centimetrov a spolu s boxom, ktorý ju chráni pred poškodením, váži až 50 kilogramov.

Unikátne zábery jednej z najprestížnejších športových trofejí vznikli aj so Starým mostom či pri soche legendárneho Čumila. Keďže hokejisti Slovana Bratislava odohrajú svoje premiérové zápasy WorldGames vo Viedni, organizátori vybrali pre fotografovanie aj hrad Devín so sútokom riek Moravy a Dunaja.

Prečítajte si aj

Ako by vyzeral tím zložený zo zámorských hráčov pôsobiacich v Tipsport lige?

Historicky prvé zápasy WorldGames budú hrať hokejisti Slovana Bratislava už na budúci týždeň vo Viedni. 26. októbra si zmerajú sily s CSKA Moskva, o dva dni neskôr 28. októbra hostia SKA Petrohrad. Viac informácií o vstupenkách nájdu fanúšikovia na www.hcslovan.sk,www.khl.ru alebo si ich môžu zakúpiť online na www.khl-tickets.at

Gagarinov pohár

Váha: 25 kg(ďalších 25 kg váži box, v ktorom je umiestnený)

Výška: 85 cm

Miesta, ktoré trofej navštívila

Zaujímavosti z fotenia

  • Dĺžka fotografovania: 7 hodín
  • Najdlhšie fotenie: 40 minút, Bratislavský hrad
  • Najkratšie fotenie: 12 minút, hrad Devín
Zdieľajte:
Zdroj informácií: House of Comms s.r.o.

Diskusia

Podobné články