Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

11.kolo St.Nicolaus ligy tipuje Peter Jesenský

PREŠOV - Prvá štvrtina prišla do cieľa. Po výmene dejiska sa vydá na dlhú cestu skrz celou republikou Humenné do Skalice, Bystrica po predošlom neúspechu vyzve Topoľčany, Martin privíta tabuľkového suseda z Dubnice, k Laborcu zavíta Bratislava, Trnava si skríži hokejky s rovnocenným partnerom z Prešova a Spišiaci hostia farmu Nových Zámkov. Trafiť do čierneho sa pokúsil šéfredaktor webu hokej.sk Peter "Jäzva" Jesenský.
Zdroj: 29679
Zdieľajte:

Skalica - Humenné 1

"Záhoráci si môžu v domácom prostredí trúfať na akýkoľvek tím z prvej ligy. Humenné naopak vonku nezískalo ešte ani bod a po dlhej ceste cez celú republiku to budú mať východniari ťažké. Očakávam predĺženie štvorzápasovej víťaznej série Skalice."

Považská Bystrica - Topoľčany 2

"Topoľčany ťahajú deväťzápasovú bodovú sériu a hrajú tak, ako sa na tím patriaci do prvej štvorky ligy patrí. Považania sú pre mňa príjemným prekvapením a podávajú naozaj sympatické výkony ,korunované slušnými výsledkami. Kožu lacno nepredajú, ak však podajú Žochári optimálny výkon, tak nebudú páliť naftu nadarmo."

Martin - Dubnica 1X

"Martin ťahá šesťzápasovú víťaznú sériu, Dubnica uspela trikrát v rade a v posledných dvoch zápasoch proti Považskej Bystrici a dvadsiatke neinkasovala ani gól. Zvedavý som hlavne na to, ako obstojí v Turci brankár Daniel Gibl, ktorý neinkasoval gól v posledných dvoch zápasoch a v minulosti si zachytal extraligu práve za Martin."

Prečítajte si aj

Zabudnutý talent šokuje: V tretej lige je väčšia chuť do hokeja ako v KHL

Michalovce - Bratislava 1

"Líder tabuľky stratil v aktuálnej sezóne iba tri body a v riadnom hracom čase ešte neprehral. Kvalita je jednoznačne na domácej strane a očakávam pokračovanie vlaňajšieho trendu, keď vyhrala Dukla všetkých päť vzájomných zápasov. Dvakrát pritom nadelila Bratislave dvojciferný výprask."

Trnava - Prešov 1

"V súboji jednookého so slepým očakávam triumf domácich Gladiátorov. Prešovčania prehrali deväťkrát v rade a naposledy nafasovali desiatku v Michalovciach. Trnava neoplýva ohurujúcou kvalitou, ale v porovnaní s prešovsko-zvolenským pokusom je však na tom predsa len o kúsok lepšie."

Spišská Nová Ves - Nové Zámky B 1

"Nech už hrá proti Novým Zámkom hocikto, jeho víťazstvo je tutovka. Ak sa nestane zázrak, alebo na Spiš nepríde omylom autobus áčka tipsportligistu, môžu sa fanúšikovia "Novejši" tešiť na pohodové víťazstvo. Takých osem kúskov by mohlo hosťom stačiť."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články